RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TOLGA BOZOGLU (EPA/Scanpix)

Par søkes til gratis drømmeferie

Sist oppdatert:
Og ikke bare det: Du kan til og med tjene penger på luksusferie i Thailand.

Thailand søker par til drømmeferie. Kriterie: Være god på YouTube og Twitter.

Inspirert av Ben
Inspirert av australske turistmyndigheter, som ga «Verdens beste jobb» til briten Ben Southall, gir turistmyndighetene i Thailand (TAT) tidenes drømmeferie(r) til par som er kløppere på blogg og sosiale medier som YouTube, Twitter og Facebook.

Thailand har hatt sine problemer det siste året. Politisk ustabilitet, med tilhørende stenging av hovedflyplassen tidligere i 2009, har ført til en massiv reduksjon av turister. Inspirert av den voldsomme PR-en Australia fikk takket være konkurransen om verdens beste jobb lager Tourism Authority of Thailand (TAT) sin egen vri.

Fem par til Thailand
Fem utvalgte par fra hele verden har muligheten til å vinne en «all inclusive» seks dagers ferie til en av Thailands fem turisthovedsteder. Parene blir fløyet gratis til Thailand og innlosjert på et passende sted.

Det paret som best utnytter sosiale medier til å fortelle om miniferien vinner hovedpremien som består av 50.000 kroner i kontanter og flere gratisopphold på en rekke av Thailands mest eksklusive destinasjoner.

Sjekk de råflotte hovedpremiegevinstene her.

For å komme i betraktning må du gå i kompaniskap med en venn, kjæreste eller kollega. Sammen må dere lage en kort YouTube-video som forklarer hvorfor akkurat dere bør få billett til smilets land. Fullstendige konkurranseregler finner du her.

Fristen for å fylle ut søknadsskjemaet og å laste opp videoen er torsdag 15. oktober.

Stor sjanse for å vinne
Da Nettavisen sjekket konkurransesidene tirsdag, var det kun 68 par som hadde registrert seg. Ingen av dem var fra Norge.

En thailandsk jury plukker ut 25 par som går videre til en semifinale. Deretter er det opp til internettbrukere verden over å stemme på hvilke fem par som vinner seksdagersturen til Thailand.

Hvem som endelig vinner hovedpremien avgjøres i stor grad av hvor flinke finalistene er til å bruke sosiale medier og blogging. Det paret som får størst fanskare på internett vinner hovedpremien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere