Gå til sidens hovedinnhold

Verdens mest romantiske hoteller

Hit tar du med kjæresten på valentinsdagen.

Det nærmer seg valentindagen og enten du faktisk skal ut og reise eller bare liker å drømme, kan du ta en liten sniktitt på verdens mest romantiske hoteller her. Skal du besøke et av hotellene må du reise et stykke, her finnes ingen norske, og heller ikke skandinaviske hoteller. Men skal du til Indonesia, Thailand, Mexico, Italia eller Hellas sammen med kjæresten bør du kanskje vurdere ett av verdens ti mest romantiske hoteller.

Verdens største reisecommunity
Hvert år gir Tripadvisor.com ut lister over de beste hotellene innenfor forskjellige kategorier som best service, all inclusive, mest trendy og selvsagt mest romantisk.

Tripadvisor har mer en 30 millioner brukeranmeldelser på blant annet hoteller og restauranter over hele verden, og listen over verdens mest romantiske hoteller er selvsagt basert på brukernes meninger.

Finn de billigste flybillettene med reisesøket Momondo.

Her kan du se hvilke hoteller som «mannen i gata» synes egner seg aller best for en romantisk ferie:

10. Secrets Silversands Riviera Cancun - Puert Morelos, Mexico
Velg mellom åtte restauranter og åtte barer, eller kos deg alene sammen med sin kjære i boblebadet som finnes i hvert rom på hotellet. Hotellet er all inclusive så du kan spise og drikke alt du orker, delta på aktiviteter som basketball, bingo, bilijard, seiling og danseklasser uten ekstra kotnader. Prisene for en natt i dobbeltrom med alt inkludert koster fra cirka 3000 kroner.

Besøk hotellets nettside her.

9. The Samaya Bali - Seminyak, Indonesia
Dette hotellet ligger på den vakre Seminyak-stranden og kun en kort kjøretur fra Legian som kan by på det meste inne shopping og underholdning. Her finnes romantiske rom og villaer hvorav sistnevnte har private svømmebasseng. Hotellet har selvsagt alt som trengs for en romantisk ferie som spa og to restauranter hvor en ligger på stranden. Prisen for en natt i dobbletrom ligger fra cirka 3000 kroner.

Sjekk hotellets nettside her.

8. Tucker's Point Hotel & Spa - Hamilton Parish, Bermuda
Tucker's Point Hotel & Spa har romantisk dekorerte rom i den flotte bygningen som ligger ved sjøen i Bermuda. Hotellet har aktiviteter som tennis, golf, ridning, dykking og skreddersydde ruter for spaser- og joggeturer. Spa finnes selvsagt også her og en stilfulle restaurant med menyer komponert av prisbelønte kokker. Prisene ligger fra cirka 4000 kroner per natt for ett dobbeltrom.

Sjekk hotellets nettside her.

7. Secrets Maroma Beach Riviera Cancun - Playa del Carmen, Mexico
All inclusive luksushotell kun for voksne i vakre Playa del Carmen. Hotellet ligger på den kritthvite stranden, men for deg som trives ved bassengkanten finnes det faktisk tolv forskjellige av dem på Secrets Maroma Beach. Velg mellom syv forskjellige gourmetrestauranter og åtte barer. I spa-avdelingen kan du få behandlinger både utendørs og innendørs. Hotellet spesialiserer seg også på bryllup og bryllupsreisende. Prisene ligger fra 3300 kroner natten for to personer med alt inkludert.

Sjekk hotellets nettside her.

6. Iberostar Grand Bavaro Hotel - Punta Cana, Den dominikanske republikk
Dette er hotellet for ekte badenymfer og for deg uten barn. Iberostar Grand Bavaro ligger på en strand i Karibien og er et hotell kun for voksne. Her finnes utallige aktiviteter både på land og i vann. Du kan velge mellom tre restauranter, to nattklubber, casino og fester eller kokkekurs på stranden. 260 rom har enten hage- eller havutsikt, det finnes 13 suiter og én presidentsuite. Hotellet tilbyr også all-inclusive. Prisene ligger fra rundt 3000 kroner per natt for to personer i dobbeltrom med alt inkludert.

Sjekk hotellets nettside her.

5. Pellegrino Pensione - Praiano, Italia
I italienske Praiano, på den idylliske Amalfikysten, ligger det familiedrevne hotellet Pensione Pellegrino. Hotellet er enkelt, men romantisk innredet. Hotellet er kjent for sin gode service og ikke minst beliggenheten med flott havutsikt. Prisene på hotellet er absolutt menneskelige. For en natt koster rommene fra omtrent 800 kroner i lavsesong og 1000 kroner i høysesong inkludert frokost.

Sjekk hotellets nettside her.

4. Cape Siennea Hotel & Villas - Kamala, Thailand
Hotellet ligger der byen møter strandet i Phuket i Thailand. Dette ultramoderne hotellet har 98 studiorom, 44 luksusrom, 2 suiter og 2 penthouse, alle med stilfullt interiør og balkong med havutsikt. Cape Sienna har tre restauranter og et velværesenter med havutsikt. I tillegg kan du få mye for pengene, for reiser du utenom sesong kan prisene ligge på fra 1000 kroner per natt i dobbeltrom.

Sjekk hotellets nettside her.

3. Banyan Tree Mayakoba - Playa del Carmen, Mexico
På Mexicos berømte Riviera Maya-kyst finner du Banyan Tree Mayakoba, et hotell med fokus på luksus i kombinasjon med natur. Hotellet har et velværesenter med alle fasiliteter i tillegg til aktiviteter som yoga, kajakkpadling, vannski og et golfanlegg i nærheten. Prisene ligger fra cirka 4000 kroner per natt.

Sjekk hotellets nettside her.

2. Androis Luxury Suites - Oia, Hellas
På den greske øya Santorini finner du dette idylliske hotellet i minimalistisk og luksuriøst, men tradisjonell design. Androis Luxury Suites består av 15 suiter hvor alle har havutsikt og privat jacuzzi. Hotellet har selvsagt også spa og en gourmetrestaurant med gresk kjøkken. I tillegg er hotellet et perfekt sted for bryllup og hotellet kan arrangere alt i forbindelse med en sermoni og bryllupsfest. En natt på hotellet koster fra cirka 3500 kroner.

Sjekk hotellets nettside her.

1. Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa - Moorea, Fransk Polynesia
På den hjerteformede øya Moorea, en kort tur fra Tahiti, ligger hotellet Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa. Landskapet er selvsagt idyllisk med flotte fjell og en krystallklar lagune. Hotellet har 96 bungalows, hvorav suitene står på påler i selve lagunen. Et spa-anlegg finnes rett ved stranden og du kan velge mellom aktiviteter som dykking, hvalsafari, surfing og vannski. Et rom på hotellet koster fra cirka 2000 kroner per natt

Sjekk hotellets nettside her.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken