Gå til sidens hovedinnhold

Drømmeferie for festløver

Her er reisetipsene for single homofile og heterofile partymennesker.

Kanskje er du usikker på hva som er ditt drømmereisemål? Vel, om det ikke finnes en løsning for alle, så finnes det i alle fall en liste for alt. Med hjelp fra bloggerne fra Travelhacker har vi satt opp topp tre reisemål for single, enten de er nysingle, homser, lesbiske eller heterofile.

Homofil?
Glem typisk gay-vennlige reisemål som presenteres i turistbrosjyrer, søk heller til morsomme og sexy reisemål eksklusivt for homser som kommer for både fornøyelser og forlystelser. Kanskje du møter drømmemannen?

Fire Island Pines
The Pines Community som du finner på Fire Island ved Long Island, ikke langt fra New York, er for eventyrlystne og partyelskende homofile menn. Festen tilknyttet 4. juli-feiringen er visstnok noe helt spesielt og inkluderer store kostymekonkurranser. Du kan lese mer om Pines Community på Fipines.com

Få gratis reiseguide om New York hos Reiseplaneten.

Den offisielle Gay Mardi Gras
Ta turen til New Orleans for en av verdens største årlige Mardi Gras-fester for homser. Mardi Gras avholdes normalt i slutten av februar. New Orleans ligger ved Mexicogolfen, ikke altfor langt fra Houston i Texas. Les mer på Gaymardigras.com.

Rosa filmdager i Amsterdam
LGBT-festivalen i Amsterdam er en årlig foreteelse hvor filminteresserte homser kan møtes til kulturelle utvekslinger og hyggelige fester. Årets festival går i perioden 11. til 20. desember. Les mer her på Rozefilmdagen.nl.

Få gratis reiseguide om Amsterdam her.

Lesbisk?
Ta turen til USA. Det finnes utallige reisemål her som er ettertraktet av lesbiske over hele verden. Og det er kanskje lettere å slå seg litt løs når man kommer et stykke vekk hjemmefra?

Provincetown
Provincetown (MA) i USA er et kjent reisemål for homofile av begge kjønn. To populære festivaler og arrangementsuker for lesbiske er kvinneuken i oktober og singel-kvinneuken i mai. Provincetown kommer du enklest til ved å fly til Boston. Les mer her på Womeninnkeepers.com.

Få gratis reiseguide om Boston her.

New Fest i New York
New York har alltid opplevelser til alle sine tilreisende. For mange lesbiske er New Fest årets høydepunkt. Dette er en filmfestival for lesbiske, og den alle snakker om i USA. Forskjellige datoer, les mer her på Newfest.org.

Palm Springs i California
Vi sier bare Dinah Shore Weekend i Palm Springs. Dette er etter sigende verdens største lesbiske arrangement og foregår i månedsskiftet mars og april. Les mer på Dinahshoreweekend.com.

Les mer om reisemål i USA hos Reiseplaneten.

Single?
Enten du vil lege ditt brustne hjerte eller finne en ny partner, om så bare for en kortere periode, så er dette reisemålene for deg.

Toscana
Toscanas vakre landskap er noe du ikke glemmer med det første. Regionens vakre byer og landsbyer er dessuten perfekte til å fjerne gamle ubehagelige tanker og følelser, gjerne med et glass god vin mens du nyter verden igjen. For kvinner er det jo nok av staute italienske menn å date. Trenger vi si mer? Spesialtips er å se filmen «Under the Tuscan Sun» med Diane Lane.

Les mer om Italia og reisemål i Toscana hos Reiseplaneten.

Tokyo
Tokyo er et annerledes og spennende reisemål. Du vil få nye opplevelser og treffe folk med en kultur du ikke kjenner fra før. Alt dette er balsam for sjelen til personer som vil komme seg vekk fra fortidens brudd og stake ut en ny fremtid.

Få reisetips om Tokyo hos Reiseplaneten.

London
London er stedet hvor du kan gjøre alt det du ikke gjorde når du var gift, og det på en gang. Se kunst og historie, opplev musikaler, spis herlig mat på dyre restauranter, shoppe, eller se fotballkamper. Det viktigste er at du lar deg rive med av denne kjempemetropolens vibrerende atmosfære og glemmer alt annet.

Få gratis reiseguide om London her.

Kommentarer til denne saken