RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snart jul i Tivoli

Sist oppdatert:
Den 14. november åpner Tivoli i København portene til julemarkedet.

Fra og med 14. november og frem til 30. desember er julen tema i Tivoli i København. I år er det ekstra mange gode grunner til å legge førjulsturen til den danske hovedstaden. I Tivoli vil man kunne se nissene forberede julaften i nissebyen Nissekøbing som åpnet i fjor. Her vil man selvsagt støte på julenissen, samt hans festlige nisseband som spiller og underholder.

Les mer fra Klikk.no
Fly billig til København
På skattejakt i København
Dansk design viser vei
Danmark - nordmenns førstevalg

70 juleboder
Inne i Tivoli vil man i år kunne handle og kikke på flotte julegaver i mer enn 70 juleboder. Her bugner det av julepynt, gaver, mat, drikke og andre julegodter. Restaurantene og spisebodene vil også holde oppe under julemarkedet. Kanskje det mest spesielle med jul i Tivoli er de mange tusen flotte, stemningsfulle lysene som er iscenesatt av en egen lysdesigner.

Karuseller og underholdning
Det er ikke bare på sommerstid at karusellene får folk til å skrike og hyle av fryd. To av publikums favoritter som holder oppe også i juleukene er Svingkarusellen og Musikkarusellen. Andre populære severdigheter i Tivoli er Den kinesiske lykt samt Nissetorget. I år vil Tivoli dessuten få en egen svevebane hvor gjestene kan ta en tur over det snødekte landskapet og se nissene forberede seg til jul.

Tivolis hjemmesider.

Ellers byr Tivoli på mye hyggelig underholdning for store og små. Både i Glassalen og i Konsertsalen vil det være forestillinger og show. I Glassalen er det eventyrteater på dagtid og Crazy Christmas Cabaret på kvelden. I Konsertsalen vil en hip-hop versjon av den kjente balletten Nøtteknekkeren vises.

1155

Artikkelen er levert av Klikk.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere