Nettavisen relanserer i forbindelse med vårens inntog sitt reisemagasin. Vi skal gi deg som leser det siste innen reisenyheter, samt tips, råd og inspirasjon til den neste ferieturen. I den forbindelse har vi inngått et samarbeid med det danske reisesøket Momondo som gir leserne de beste prisene på flybilletter, hotell og leiebil over hele verden.

Søk her: Finn billigst reise enkelt og greit

Momondo søker gjennom 650 reisesider på internett og kan derfor finne de aller beste prisene enten det er på en flybillett fra Oslo til New York, et luksushotell på Bora Bora eller leiebil i Sogndal. Uansett hvor du skal reise i verden skal du nå kunne finne transport og overnatting på Nettavisen.

- Verdens beste reisesøk
Momondo har vunnet flere kåringer og blitt anbefalt av internasjonale medier som CNN, ABC, NBC og The Telegraph. I tillegg har den legendariske reiseguruen Arthur Frommer, som står bak mer en 300 reiseguider i bokformat, kåret Momondo til verdens beste reisesøk for flybilletter.

- Momondo er reisesøkets svar på Google, sier prosjektleder for reisesatsningen Ingrid Louise Kvam. Du kan søke i nesten alle mulige reiseaktører ved å fylle ut ett søk, og får de aller billigste billettene enklere enn du kan noe sted.

I motsetning til andre konkurrenter er det ikke et utvalg av betalte aktører man finner:

- Andre aktører på det norske markedet finner kun reiser blant sine annonsører, mens Momondo søker uavhengig og på alle steder. Det gir selvfølgelig nok bedre resultatet enn det man kan finne andre steder, sier Kvam.

Alt du trenger til reisen
I tillegg til å bestille reisene dine hos Nettavisen får du også all den informasjon du måtte trenge til reisen din. Du kan laste ned reiseguider til de fleste storbyer, finne ut om du trenger vaksiner, visum eller adapter akkurat dit du skal, eller få informasjon om valutakurser og klima. Du kan lese inspirerende artikler eller dele dine drømmer og reiseopplevelser med andre lesere ved å lage egne topp 5-lister.

- Vi inviterer alle våre lesere til å lage sine egne topp 5-lister, sier Ingrid Louise Kvam. Enten det er de 5 beste barene i Halden eller de 5 dårligste restaurantene i Bergen så vil vi ha din liste. Det vil fra tid til annen være mange konkurranser og aktiviteter rundt listene, og skriver du en god liste skal du ikke se bort i fra at det vil dukke opp en overraskelse i posten.

Gå til reisemagasinets forside her.