Drømmer du om sol, strender og late dager med en du er glad i? Det finnes en rekke flotte strender over hele verden, men det er ikke til å komme fra at noen strender er bedre enn andre og ikke minst mer passende for en romantisk ferie.

Nettstedet concierge.com har kåret verdens mest sexy strender og har mange gode alternativer på lista. Kanskje finner du et nytt drømmereisemål her?

De 10 mest sexy strendene i verden:

1. Kas i Tyrkia
Stranden befinner seg sydvest i Tyrkia. I tillegg til kos på stranden, kan dere kose dere i historiske byer og gamle romerske ruiner, noe som gir en romantisk spiss på ferien.

2. Malibu California
Hvorfor Malibu? Spør Cindy Crawford, Brad Pitt og Pamela Anderson.

3. Paros, Hellas
Stranden Kolymbithres er fascinerende med sine underlige steinformasjoner som tilrekker seg soltilbedere som magneter. Stranden byr på en varm og avslappet atmosfære som er perfekt for å skape gode relasjoner.

4. Baja Loreto, Mexico
Azurblått hav, vakre strender og følelsen av å være på et unikt sted som nesten bare du vet om i hele verden er en ypperlig kombinasjon. Det er nesten så man glemmer alt det negative om Mexico.

5. Pemba Island, Tanzania i Afrika
Ta en ekstra flytur fra mer kjente Zanzibar og du kommer til Pemba Island. Her finner du herlige sandbanker og en helt spesiell lokal atmosfære på en eksklusiv resort som du helt sikkert ikke finner på Zanzibar. Kan man ønske mer?

6. Providencia
Dette er en Karibisk øy utenfor kysten av Nicaragua. Mange beskriver besøket på stranden som å gjenoppdage de en gang så fantastiske thailandske strendene på nytt. Her slapper du av med litt reggaemusikk, øl og bølgeskvulp.

7. Lanzarote, Kanariøyene
Lanzarotes vulkanske landskap er med på å skape en trolsk stemning. Kom dere vekk fra charterhordene og finn deres egen strand. Enten det er en av Lanzarotes mange svarte sandstrender eller en med gyllen importert sand. Et strandforslag er Caleta del Congrio lengst sør på øya.

8. Oahu, Hawaii
Om vinteren er North Shore’s Sunset Beach legendarisk sexy, ikke minst på grunn av veltrente surfere i minimalt antrekk. Alternativet er Kailua Beach med sin flotte sand og som for øvrig alltid er full av kjekke gutter og vakre piker.

9. St. Lucia, Karibien
En god karibien-strand med alt det innebærer. Stranden er alltid full av turister, så er du av den sosiale typen er muligheten for en date til stede.

10. Perth, Australia
Vestkysten utenfor Perth er alt du forventer av Aussiene og enda litt mer. Folket i Perth sies å være litt villere, litt mer uavhengig og mye morsommere enn andre Australiere. Peil deg ut en potensiell partner på stranden og finn ut om det er riktig...