*Nettavisen* Nyheter.

Ta med barna hit

Foto: luigi53 (Flickr/creative commons)

På denne øya bor Skipper'n.

Trodde du at du måtte reise til USA for å møte Skipper'n? Da tok du feil. Skipper'n, eller Popeye, møter du nemlig i Europa. Nærmere bestemt på vakre og fascinerende Malta.

Popeye Village Fun Park
I 1980 ble det produsert en musikal med Robin Williams som Skipper'n på Malta. Fra den tid har innspillingsstedet vokst til å bli en fullverdig fornøyelsespark som er åpen året rundt. Ja, selv nissen kommer hit i julen. Foruten at du får møte alle kjente karakterer fra Skipper'n til Olivia, så byr parken på typiske tivoliattraksjoner, inkludert vanntrampoliner, båtturer og vinsmaking for voksne.

Åpningstider
Parken er åpen alle dager året rundt fra 09:30. Eneste forskjellen er at parken stenger litt tidligere om vinteren. Og det er lett å komme seg til Popeye Village. Fra byer som Valletta, Sliema, Qawre går det offentlig transport for en billig penge.

Hvorfor Malta?
I tillegg til fornøyelsesparken kan Malta også by på knallblått vann og flotte strender. Vinder fra Afrika sørger for behagelig temperatur nesten året rundt. Så dette er et reisemål vi kan anbefale til alt fra barnefamilier, via kulturinteresserte, til partyløver, fra april til november.

Sjekk klima på Malta hos Reiseplaneten.

For faktum er at Malta byr på noen av fantastiske arkeologiske skattekamre.Og den partyhungrige skal vite at byer som Sliema og St. Julians har et uteliv du knapt har opplevd andre steder. Dessuten snakkes det engelsk på Malta.

Priseeksempler på reiser til Malta fra Momondo:
5. - 9. mai: 2318 kroner t/r
15. - 22. mai: 1397 kroner t/r
20. - 23. mai: 2323 kroner t/r
22. - 29. mai: 2637 kroner t/r

(Prissøket er gjort fredag 19. mars med reisesøket Momondo. Vær oppmerksom på at priser og tilgjengelighet kan endre seg)

Les om attraksjoner på Malta hos Reiseplaneten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Crestock

To gode turisthotell på Malta er:
Grand Hotel, ved St. Pauls Bay er et firestjerners hotell med svømmebasseng under palmetrærne, like ved sandstrand på Maltas nordkyst. 295 rom, alle med klimaanlegg, minibar og safe. Les mer om Grand Hotel hos Hotels Combined.

Victoria Hotel i Sliema er et firestjerners hotell som gir god valuta for pengene. Victoria får jevnt over meget gode tilbakemeldinger. Les mer om Victoria Hotel hos Hotel combined.

Komme seg til Malta
Det er ikke vanskelig å komme seg til Malta. I alle fall ikke om sommeren. Forsøk for eksempel Air Malta, SAS eller Norwegian. Ellers har Lufthansa gode ruter året rundt til EUs minste medlemsland.

Finn flybilletter med markedets beste reisesøk her.

Få gratis reiseguide om Malta hos Reiseplaneten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.