Trillekoffert med hestekrefter

Endelig en koffert som triller seg selv.

23.06.08 11:01

(LXUS.no) Dersom du er en av oss som har slitt ut ryggen med tunge kofferter på lengre reiser, er dette definitivt en koffert for deg.

«Live Luggage», et lite engelsk firma, lager kofferter hvor hjulene har spesiallagde motorer innebygd - slik at selv 30 kilo tunge kofferter føles som om de veier bare tre kilo.

De stillegående motorene går på et 12 volts NiMH batteri som holder koken i to timer per ladning. Innebygde sensorer kjenner når du trekker og stopper, slik at du slipper å tenke på gass og brems. Den går rett og slett når du vil at den skal gå.

Når håndtaket klappes sammen, slås motorene av - så risikerer du ikke at kofferten kjører av gårde når du setter den fra deg.

Les også: Segway for golfgale

Hjulene er store og gode, og man kommer seg lett frem - selv på brustein. Og den hjelper deg opp trapper og fortauskanter.

I tillegg er kofferten meget solid og skal være meget vanskelig å åpne for tyver - eller andre flyplassansatte. Uten din tillatelse.

Livets aller beste sider.

Kofferten er ikke for alle da den koster i underkant av 7000 kroner, men det er kanskje verdt prisen om man tenker på alt man kan spare på fysioterapitimer etter en lang tur.

God tur!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag