RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trøtt flypassasjer havnet i feil by

Foto: Erlend Aas / SCANPIX
Sist oppdatert:
Carsten (51) hadde boardingkort til Bergen, men endte opp i en helt annen by.

Onsdag morgen skulle Carsten Barre fly Moss Lufthavn Rygge til Bergen, skriver Moss Avis.

«Velkommen på denne flygingen til...»?

Men da 51-åringen kom ombord i det han trodde var 07-flyet med Norwegian til Bergen, fikk han seg en overraskelse. Flyvertinnen ønsket nemlig passasjerene velkommen på flygingen til Værnes, Trondheim.

- Det første jeg tenkte var at jeg hadde gjort en skikkelig blemme, og at møtet i Bergen gikk i vasken, sier 51-åringen til Moss Avis.

- Uoversiktlig

Flyvningen var Barres første fra Moss Lufthavn Rygge, men selv om han mener flyplassen er uoversiktlig, tar han sin del av skylden for at han endte på feil fly - og i feil by.

- Det var et utslag av tretthet og sløvhet. Jeg skulle helt klart ha sjekket boardingkortet mitt og funnet ut at gaten ikke passet med det som sto på kortet, sier han til avisen.

51-åringen sier han reagerer på sikkerheten, ettersom ingen merket at han gikk på feil fly. De flyplassansatte skannet boardingkortet og sjekket legitimasjonen til Barre før han satt seg på flyet, og ingen reagerte på at de fikk med seg en mann for mye til Trondheim.

Vel fremme i Trondheim fikk 51-åringen ny flight til Bergen via Ålesund fire timer senere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere