*Nettavisen* Nyheter.

Verdens beste hotellbasseng

Foto: maveric2003 (Flickr/creative commons)

Haier, undervannsmusikk og spektakulær utsikt skal til for å havne på denne listen.

11.01.10 12:32

Det koster litt mer, men å bo på et hotell med et godt svømmebasseng kan være like idyllisk som en tur på stranden. Et bra bassenganlegg er i tillegg så mye mer enn et vanlig stort svømmebasseng. Msnbc.com har kåret de seks beste hotellbassengene i verden, se listen her:

Hotel Caruso Belvedere (Ravello)
Det finnes ingen over eller ved siden. Sommerhotellet Caruso befinner seg nær sagt på Amalfi-kystens høyeste punkt, i byen Ravello. Bassengutsikten er fantastisk vakker der du skuer utover Amalfikystens fascinerende landskap og ned på havet under. En egen basseng-concierge er tilgjengelig, og sørger for at alt du ønsker blir tilfredsstilt. Tilgjengelig er også ipods med musikklister tilpasset de flestes behov. Hotellets adresse er Piazza San Giovanni Del Toro 2. Les mer om hotellet hos Hotels Combined.

Klikk på bildet for å forstørre.

Park Hyatt Tokyo
Har du sett filmen Lost in Translation med hovedrolleinnehaver Bill Murray? Da vet du hvor han tok et raskt bad. I 47. etasje finner du et basseng med store glassvinduer fra gulv til tak som gir utsikt over fantastiske Tokyo og fjellet Fuji! Adressen er 3-7-1-2 Nishi Shinjuku hvor hotellet okkuperer 39. etasje til 52. etasje av Shinjuke Park Tower. Les mer om hotellet hos Hotels Combined.

Les mer om Tokyo hos Reiseplaneten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Major Nelson

InterContinental Hong Kong
Dette hotellet har hele tre bassenger, slik at både de som liker vannet kaldt og de som foretrekker varmt vann får dekket sine behov. Felles for alle bassengene er at de alle har undervannsmusikk. Når du har svømmet ferdig, så sett deg i jacuzzien eller i badehuset og nyt synet av Hong Kongs skyline. Hotellets adresse er 18 Salisbury Road i Tsim Sha Tsui området. Les mer om hotellet hos Hotels Combined.

Få gratis reiseguide om Hong Kong her.

Golden Nugget, Las Vegas
Hvor ellers enn i Las Vegas kan du svømme med fire arter av hai i hotellets svømmebasseng? Golden Nuggets pool har vannsklie, fossefall og akvarium med rokker og haier, som nødvendigvis er skilt fra badegjestene med en gjennomsiktig vegg. Dette firestjerners hotellet befinner seg på 129 East Fremont, downtown Las Vegas. Og selvsagt er det stort casino her også. Les mer om hotellet hos Hotels Combined.

Les mer om Las Vegas hos Reiseplaneten.

Quincy Hotel, Singapore
Mye er spektakulært i Singapore, og det samme gjelder det nye svømmebassenget i 12. etasje på Quincy Hotel. Lyseffekter får svømmebassenget til å gløde om kvelden. Etter svømmeturen er det naturligvis herlige stoler ved bassengkanten hvor du kan slappe av. Hotellet ligger i 22 Mount Elizabeth. Les mer om hotellet hos Hotels Combined.

Les mer om Singapore hos Reiseplaneten.

Anantara Koh Samui Resort & Spa
Koh Samui på Thailands østkyst er et herlig sted å tilbringe late dager. Og bedre enn på Anantara Koh Samui er det vanskelig å få det. Her ser du rett ut mot gulfen, gjerne med en drink i hånden som du henter i bassengbaren. Og du behøver naturligvis ikke gå ut av bassenget for å gjøre bestillingen. Dette 5-stjerners hotellet befinner seg ved 99/9 Bo Phut Bay, ikke lange veien fra flyplassen. Les mer om hotellet hos Hotels Combined.

Les mer om Koh Samui hos Reiseplaneten.

Finn de beste prisene på flybilletter med Nettavisens reisesøk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.