RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi tar ikke ferie fra internett

Sist oppdatert:
Ferie handler ikke lenger om å koble av helt fra hverdagen.

De fleste kan være enige i at det er få ting som er så godt som å reise på ferie og koble helt fra de daglige rutinene. Men tiden der en helt legger fra seg sitt vanlige liv ser ut til å være over.

Ifølge en større undersøkelse Europeiske Reiseforsikring har gjennomført er det nå slik at utrolige 2 av 3 reisende benytter seg av sosiale medier når de er på ferie.

Les også: Varsler tomt hus på Facebook

I aldersgruppen mellom 16 og 30 år er det faktisk hele 90 prosent som ikke helt klarer å legge sitt nettbaserte liv på hyllen.

Så er det også slik at rundt 20 prosent av oss også tar med en bærbar datamaskin på ferien - og uavhengig om en er ung eller gammel så føler nesten 1 av 4 av oss at det er nødvneidg å være online dalig.

Undersøkelsen viser også at relativt mange benytter seg av sosiale medier på ferien for å kunne ha kontakt med venner som har kunnskap om stedet en besøker. På den måten kan en få ti

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere