RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
EKSTREMT: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Eller? Send inn bilde av din beste vinteropplevelse og vinn påskepakke.
EKSTREMT: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Eller? Send inn bilde av din beste vinteropplevelse og vinn påskepakke. Foto: Rune Malterud/Stian Aker

Vinn polarpakke til påskefjellet

Sist oppdatert:
Send inn ditt mest ekstreme vinterbilde her.

Rune Malterud og Stian Aker brukte et helt år på å foreberede seg til ekspedisjonen på Sydpolen, nå anbefaler de alle å planlegge påsketuren til fjellet på en god måte.

Man vet aldri hvordan vær og føreforhold kan endre seg i fjellheimen, og derfor er det ekstremt viktig å pakke ned godt med næringsrik niste, drikke og gjerne en ekstra energirik motivasjon som Bixit Fullkornsbar. I tillegg er det avgjørende å velge klær og utstyr etter forholdene.

Sammen med sine sponsorer Sætre og Missing Link gir de Nettavisen-leserne en konkurranse hvor man kan vinne den perfekte påskepremien. Se premiebilder nederst i artikkelen.

Send inn bilde av din beste vinteropplevelse på e-post til ingrid.kvam@nettavisen.no.

For at planleggingen av påsketuren skal gå lettere, kan du nå være med i trekningen av en komplett polarpakke til påskefjellet. Alt utstyret er anbefalt av Stian og Rune og har en samlet verdi på cirka 8000 kroner.

Alt du trenger å gjøre for å delta er å sende inn et bilde av din beste vinteropplevelse til ingrid.kvam@nettavisen.no innen søndag 29. mars. Vinnerbildene blir publisert på Nettavisen.

Dette kan du vinne:
Fonnabu-jakke/Ni liv-jakke, verdi: 1999,-
Ni liv-bukse, verdi: 1599,-
Beenie fleece hat / Tipi hat, verdi: 149,- / 199,-
Kvinen hanske / Rescue hanske, verdi: 399,- / 699,-
Sherpa ryggsekk, verdi: 799,-
Bixit fullkornsbar (et års forbruk), verdi: 3000,-
Totalverdi kvinne / herre: 7945,- / 8295,-
Se bilder av premiene under.

Send inn bilde til ingrid.kvam@nettavisen.no.
Se første episode av Kampen om Sørpolen på NRKs web-TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere