Gå til sidens hovedinnhold

Spreke bloggere

Vi har kåret nok en delvinner i konkurransen "Norges beste reiseblogger".

Følg oss på FACEBOOK!

Konkurransen om å bli Norges beste reiseblogger arrangeres av Reiser & ferie i samarbeid med Ticket og Nettavisen og har pågått i tre måneder allerede. 1. oktober kåres den endelige vinneren, men hver måned kårer vi en delvinner som får med seg et årsabonnement på Reiser & ferie i tillegg til å få ekstra oppmerksomhet rundt sin blogg på våre nettsider, på Facebook og i Nettavisen.

Hittil har bloggerne Beckback og Anita in Wonderland vunnet hver sin måned.

Den endelige vinneren får et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner.

Julis vinner har et annet prosjekt enn det de to andre bloggerne har. Judoutøveren Birgit og ingeniøren Anders skriver på bloggen Lynvingen og forteller blant annet om en sykkeltur på de britiske øyer. De startet sykkelturen sin i Aberdeen på den skotske østkysten og fortsatte så vestover. Skottland blir forsert på tvers før ferden gikk videre via ”the Isles” på Skottlands vestkyst og over til Irland som de nå akkurat er ferdige med å sykle rundt. Ferden avsluttes med å ta båten via Isle of Man over til England og sykle deler av kysten der.

Lynvingen er en spennende blogg skrevet med mye humor. Blant annet har Birgit lagt inn et innlegg med snodige stedsnavn i Irland og deres tolkning av navnenens mening. Ellers skriver paret kunnskapsrikt om steder de passerer og tar flott bilder. Dette er en blogg som gir inspirasjon til å sette seg på sykkelsetet og oppdage verden.

Gratulere til vinnerne!

Er du den beste reisebloggeren?

Tror du du kan gjøre det bedre? Bli med i konkurransen, da vel:

Slik deltar du:

1. Dersom du ikke allerede har en blogg må du opprette en.
2. Registrer bloggen din på Blogglisten.no under kategorien Reise. Når du har registrert bloggen vil du få opp en kode som du må lime inn i bloggmalen din. Dersom bloggen din allerede er registrert på Blogglisten under en annen kategori og du ønsker å endre kategorien til Reise, kan du sende en e-post til blogglisten@nettavisen.no så endrer de den for deg.
3. Bruk stikkorden "Reiseblogg2010" i selve teksten i ett eller flere av dine blogginnlegg. Da blir ditt innlegg plukket opp av Blogglisten og vi kan registrere din deltagelse. Tag gjerne også ditt innlegg med "Reiseblogg2010" i stikkordfeltet på din blogg.
4. Ping gjerne innleggene dine under kategorien Reise på Blogglisten.no. Blogglisten registrerer innleggene dine uansett om du plinger eller ikke, men dersom du plinger innlegget ditt vil vi motta det raskere.

Dette legger vi vekt på når vi kårer en vinner:

Hyppighet og oppdatering
Bilder og bildebruk
Selve reiseinnholdet
Engasjerende språk
Nettetikette
Kommentarer/engasjement fra andre brukere
Design og layout
Tagging av ”reiseblogg2010” på ett eller flere innlegg
Antall lesere

Kommentarer til denne saken