(SIDE2): Skal du på tur i sommer? Er du kanskje i gang med planleggingen? En reise kan være høydepunktet i en ellers travel hverdag, og med en egen reiseside kan du nå få enda mer ut av dine reiser. Med en egen hjemmeside kan du nemlig lagre bilder og historier direkte, og dele opplevelsene med familie og venner.

Klikk her for å opprette din reiseside!

Del opplevelsene
Med Nettavisens hjemmesideservice kan du lage deg en helt egen reiseside, hvor du allerede i dag kan starte planleggingen av din ferie. Det kan jo være noe å tenke på nå som sommerferien ikke er så langt unna.

Oversikt
En reiseside kan være bare for deg, for familien eller for flere. Er dere en gruppe mennesker som skal på tur, kan jo en reiseside være et godt verktøy i planleggingsfasen, slik at alle til enhver tid er oppdatert. I ettertid kan dere alle bidra med tekst og bilder, slik at dere får en flott minne fra turen.

Oppdater fra reisemålet
Kanskje har du familie og venner hjemme som ønsker å følge med og se hvordan dere har det på turen. La besteforeldrene få se barna i Tivoli selv om de ikke er fysisk til stede, eller del med dine beste venner hvordan det er å gå på den kinesiske mur. Historiene blir ofte mer levende når du forteller de underveis.

Du kan oppdatere din reiseside fra hvor som helst i verden, så det kan være en ide å gi ut adressen til siden før dere reiser på tur. Last opp bilder direkte og la dine nærmeste få ta del i dine opplevelser.

Enkelt oppsett
123hjemmeside er så brukervennlig at alle kan klare å lage en reiseside. Du får tilgang til en brukerguide og over 200 maler som gjør at du kan utforme siden slik du måtte ønske.


Eget domenenavn
Dersom du ønsker et eget domenenavn på siden, for eksempel «www.etternavn.com» i stedet for «www.123hjemmeside.no/dittnavn», kan dette bestilles ved registrering.

*Som et introduksjonstilbud er tjenesten gratis for Nettavisens lesere den første måneden. Dersom du ønsker å fortsette med hjemmesiden etter at prøveperioden er over, koster tjenesten 159 kroner i kvartalet. Du trenger ikke å melde deg av tjenesten etter prøveperioden for å unngå å betale.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned.