Gå til sidens hovedinnhold

Verdens største

Sjekk kvinnekroppens største, lengste, smaleste og mest hårete...

(SIDE2): Kvinnekroppen er ofte gjenstand for beskuelse og begjær - og nesten like ofte er det «stort, større, størst» som er stikkordet for hva som regnes som bra.

Men selvsagt er det ikke bare noe det synses om - de fleste deler av kvinnekroppen har sine rekordholdere, og her får du noen av dem:

Midjemål
Kvinner klager gjerne over at de har både bilringer og for mange kiloer - men det kan gå vel langt andre veien også.

Cathie Jung har verdens smaleste midje - den måler kun 38 centimeter. Det har hun oppnådd ved å bruke trange korsetter i flere år. Den smaleste midjen noen sinne hadde derimot Ethel Granger - den var kun 33 centimeter.

(Nederst i saken kan du sjekke Cathie på besøk hos talkshow-dronningen Oprah)

Lange egenskaper
Verdens lengste tunge innehas av en tysk tenåring med navn Annika Irmler. Tunga hennes stikker sju centimeter ut av munnen - noe som muligens ikke høres så langt ut, men dersom du måler din egen blir du muligens ganske overrasket...

De lengste fingernegler var i sin tid til sammen 8,65 meter lange. Damen som hadde disse relativt ubrukelige fingrene heter Lee Redmond. I februar 2009 var damen derimot utsatt for en bilulykke - og neglene forsvant. Men rekorden innehar hun fremdeles.

Pupper!
Norma Stitz aka Annie Hawkins-Turner. Navnet er kanskje ikke så nøye - for uansett så ha dama verdens største, naturlige, pupper.

Hver av puppene veier nemlig neste 13 kilo. Norma innehar også en annen rekord - nemlig som eieren av verdens største BH.

Verdens største fake pupper er det Sheyla Hershey (født de Almeida) som har.

Hun har i løpet av 14 operasjoner puttet inn nok til å bli en 38 KKK. De ni første ble foretatt i USA, før hun måtte dra til Brasil for å få gjennomført flere.

HTML EMBED

(Her kan du følge puppeutviklingen til Sheyla:)

HTML EMBED

Hårete
Langt, skinnende og blanke lokker - en kvinnes hår regnes ofte som hennes største prakt og feminine trekk.

Men annet hår eksisterer også - og Vivian Wheeler innehar den noe kjipere rekorden som damen med det lengste skjegget i verden. Tilsammen måler det 27,9 centimeter - noe som også for mange menn er vanskelig å få til.

Hun skal visstnok ha begynt å barbere seg i en alder av sju år - men har altså siden latt hå¨rene gro fritt.

5, 627 meter - det er håret til Xie Quiping fra Kina. Det var håret da det ble målt i 2004 i hvert fall, og hun inntok rekordbøkene.

Håret har ikke sett en saks siden 1973, da hun var 13.

HTML EMBED

Lange ben
Russiske Svetlana Pankratova innehar Guinness verdensrekord i lengste ben. (Se de lange bena i video lenger nede i saken).

Bena er 132 centimeter lange, men den relativt normalt lange overkroppen hennes gjør at hun «bare» er 1.96 høy.

Skostørrelsen? 46.

Under ser du Cathie med midjen:

HTML EMBED

Annikas med verdens lengste tunge:

HTML EMBED

Svetlana og hennes lange ben:

HTML EMBED

Mer fra SIde2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken