Gå til sidens hovedinnhold

Rekorddyr OJ-bok

Det er budkrig på O.J. Simpsons skandalebok på eBay.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

O.J. Simpson skrev en bok med navnet «If I did it» som spekulerer i hvordan han ville gjennomført dobbeltmordet på sin ekskone Nicole Brown Simpson og hennes venn Ronald Goldman. Det ble i tillegg laget intervjuer som skulle sendes. Men mektige Rupert Murdoch kansellerte begge prosjektene etter store protester fra blant annet egne ansatte.

NA24 - din næringslivsavis

Nå har noen kopier av den allerede trykkete boken nådd nettauksjonsgiganten eBay. I kjølvannet av dette har den omstridte og ettertraktede boken fått rekordhøye bud, ifølge nydailynews.som.

En advokat for den avdøde ekskonens familie mener imidlertid at bøkene ikke bør bli solgt.

- Vi trenger virkelig å få disse bøkene ut av sirkulasjon fordi alt som er der ute nå er virkelig skadelig for familien, sier advokat Natasha Roit, ifølge avisen.

EBay sier at de også ønsker å fjerne bøkene, men at det med mer enn 100 millioner varer til salgs til enhver tid ikke er lett å få luket ut disse.

De tre bøkene som ligger på eBay mottok i går over 100 bud der det høyeste lød på 15.300 dollar, eller cirka 100.000 kroner.

Men i dag skal den ene av auksjonene ha fått et bud på hele 200.000 dollar, eller nesten 1,3 millioner kroner, ifølge politiken.dk.

Flere bud på over en million dollar har blitt avvist som useriøse.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene