Gå til sidens hovedinnhold

Rekorder i Mediasite

Mediasite hadde rekordomsetning i første halvår.

- Med en samlet omsetningsvekst på 14 prosent for våre 12 radiostasjoner, 37 aviser med tilhørende nettsteder, innstikksprodukter og helgemagasiner er vi godt fornøyd, sier ddministrerende direktør i Mediasite Trude B-J Margel.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Kanalvekst
I 2006 økte Mediasite omsetningen med hele 58 prosent fra året før. En vekst med bakgrunn i flere mediekanaler, flere aktører i samkjøringen og markedsvekst.

- 2007 er et konsolideringsår der omsetningsvekst er ensbetydende med ren markedsvekst og resultatene viser at vi tar en sterk posisjon i riksmarkedet, slår Margel fast.

Vokser mer
Ifølge en pressemelding fra samkjøringsselskapet vokser Mediasite mer enn markedet for øvrig. Bransjens byråformidlede omsetning for dagspresse rapportert fra MIO viser en samlet vekst på 9,4 prosent per, mai mens Mediasite kan vise til en tilsvarende vekst på 19,2 prosent per juni.

- Lokalradio har fått et spennende løft både når det gjelder omsetning og produktutvikling og internett øker med hele 59 %, forteller Margel, som forventer en enda sterkere vekst på nett i andre halvår.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren