Gå til sidens hovedinnhold

- Hun er ugjenkjennelig

Hva i alle dager har Renee Zellweger gjort med ansiktet sitt?

(SIDE2): Som den sjarmerende Bridget Jones var Renee Zellweger kjent for å endre drastisk på utseendet sitt for å matche rollen.

Men utseendet hennes nå er såpass forandret at det faktisk er vanskelig å kjenne henne igjen.

Ugjenkjennelig

Og 45-åringen har ikke endret utseendet for å spille i en film, men ryktene om at hun har fått utført plastisk operasjon for å endre på sitt nydelige ansikt, er ikke blitt færre etter at hun denne uken viste seg på den røde løperen.

For da Zellweger mandag kveld var gjest på ELLEs 21. årlige Women In Hollywood, på Four Seasons Hotel i California, satte det veldig endrete useendet hennes igjen fart i ryktene.

På bildet under slik Renee så ut for fem år siden:

Øyeplastikk

Å benytte seg av botox, restylane og operasjonskniv er ikke noe nytt i Hollywood, men Renee ligner ikke mye på seg selv lenger. Borte er de søte, smale øynene, og i stedet har hun fått mer åpne, mandelformede øyne.

LES også: Slik får du Kims sminke

Den London-baserte plastikkirurg Alex Karidis mener Zellweger har fått løftet øvre del av øyelokkene, ettersom avstanden mellom øyebryn og øye er mye mindre enn det var før. Han tror også hun har fått injeksjoner for å unngå synlige rynker.

- Pannen hennes er veldig glatt, man forventer flere mimikk-rynker når hun smiler. Det indikerer en liten dose Botox, sier han til dailymail.co.uk.

Renee dukket opp på den røde løperen med kjæresten Doyle Bramhall II. De to har vært et par i to år, og så fremdeles svært nyforelsket ut. Paret planlegger etter sigende å adoptere sammen.

Se flere bilder av Renee da og nå under:

Kommentarer til denne saken