Gå til sidens hovedinnhold

Retro rocker

Når en ny konsoll slippes på markedet ser naturligvis Atari sitt snitt til å gi ut sine gamle klassikere på nytt. Heldigvis.

«Retro Atari» er en samling av klassiske spill du ikke kan unngå ha hørt om, og kanskje har du spilt de fleste av dem også:

«Pong», «Asteroids», «Breakout», «Centipede», «Gravitar», «Lunar Lander», «Missile Command», «Sprint», «Tempest» og «Warlords».

Du kan spille dem enten med den gode, gamle originalgrafikken, eller du kan velge remix-versjonene med mildt oppjustert grafikk.

Spillene er en «må ha» samling for retro-fantaster, men vil garantert fenge den yngre garde også.

Nintendo DS har innebygget trådløs tilkobling og spillene «Pong», «Sprint» og «Warlords» kan spilles av opp til fire personer samtidig, avhengig av spillet.

Alle spillene benytter seg av den trykkfølsomme skjermen, noe med mer hell enn andre. På «Pong», «Asteroids» og «Breakout» fungerer skjermen utmerket, mens på «Sprint» opplevde vi at det var vesentlig lettere å bruke styrekrysset for å kontrollere bilene. Men øvelse gjør mester.

Er du tilhenger av spill fra den gode, gamle skolen kan du ikke gå feil med «Retro Atari», og vi tror at samlingen har mye å gi den oppvoksende slekt også. Men spillene er naturligvis enkle, svært enkle - det kan være en fordel å teste spillet i butikken før du handler.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen