Gå til sidens hovedinnhold

- Rettssaken betød ingenting

Høyre-topp ombestemte seg i siste liten da han skulle bytte jobb.

Brynildsen og Woldsdal (BWPR) sendte i slutten av januar ut en melding om at Kristin Krohn Devolds tidligere statssekretær, Bård Glad Pettersen, hadde valgt å takke ja til jobb i selskapet. Før han hadde gått oppsigelsestiden ut i Høyres stortingsgruppe valgte han imidlertid bort BWPR.

NA24 - din næringslivsavis

BWPR preges i disse dager av innsidesaken mot Rune Brynildsen som er partner i selskapet.

NA24 - din næringslivsavis

Glad Pettersen benekter at den pågående rettsaken hadde noe å si for hans avgjørelse.

- Jeg ble kontaktet av Burson Marsteller mens jeg satt i oppsigelse i Høyres stortingsgruppe. De har et veldig spennende miljø av tidligere medarbeidere fra politikken og et tilbud derfra er noe enhver som vil over i pr-bransjen bør vurdere, sier Glad Pettersen til NA24 Propaganda.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Har rettsaken mot Rune Brynildsen spilt inn i vurderingene dine?

- Jeg synes Brynildsen Woldsdal har håndtert denne saken på en god måte, og det tror jeg fortsatt de vil gjøre. Det som var avgjørende for hva jeg valgte var det tilbudet som kom fra Burson Marsteller, sier Glad Pettersen.

Da ansettelsen av Glad Pettersen ble kunngjort av BWPR i januar skrev byrået at de nå var oppe i femten medarbeidere. Nå viser nettsidene til selskapet at de har tretten ansatte, inkludert Rune Brynildsen som nå er permittert.

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai