Gå til sidens hovedinnhold

Opplev Réunion

Det er ikke bare all vaniljen som gjør Réunion til verdens søteste øy. Her er noen tips til hva du bør oppleve på den franske øya.

Følg oss på FACEBOOK

6 anbefalinger på Réunion

Helikopter på Réunion

Med en helikoptertur over øya kan du se ned på vulkanen Piton de la Fournaise, som er en av verdens mest aktive, eller du kan se deler av øya med litt adrenalin på toppen ved å prøve deg på paragliding.
www.helilagon.com
www.parapente-reunion.fr

På sykkel på Réunion

Hvert år setter x antall sykkelentusiaster seg på sykkelsetene og raser nedover de 2000 høydemeterne fra Maïdo til Savannah (St. Paul) i det store sykkelløpet Megavalanche. Réunion har også mange fjellsykkelruter for de som er interessert. Fra La Maïdo finnes det over 100 kilometer med sykkelstier – fra de vanskeligste til nybegynnerrutene.
Klatring, rafting, juving eller dykking er andre adrenalinfylte aktiviteter.

Vandreturer på Réunion

Réunion er en drøm for vandrere med hundrevis av kilometer med stier og spennende vandremål. Øyas største kaldera Cirque de Mafate er omringet av fjell, og landsbyen La Nouvelle er verdt et besøk. Hit flyttet rømte slaver, og den eneste måte å komme seg hit er til fots.
Å gå tur til den aktive vulkanen Piton de la Fournaise er også spennende. Du kan gå den korte turen ned i vulkankalderaen, eller ta en dagstur til et utkikkspunkt for å se den varme kjernen av vulkanen. På Gite du Volcan kan du få en god natt søvn før eller etter turen.

Dra på kameleonjakt på Réunion

Kameleonene lever vilt på hele Réunion, men i den botaniske hagen i St. Gilles Les Baine er det lettere å møte de merkelige øglene på nært hold. Vi spurte betjeningen hvor kameleonene var blitt sett samme dag, og fant en fargerik hann etter en spennende jakt blant vakre blomster og planter.

Artikkelen fortsetter under bildet

Besøk kreollandsbyene på Réunion

Besøk den søte kreollandsbyen Entre Deux eller kjør til fjellandsbyen Hell-Bourg som tidligere var de rike franskmennenes spaby og opplev det rolige og harmoniske øylivet.

Dra på piknik på Réunion

Piknik regnes som Réunions nasjonalsport, og hver søndag tar enhver familie med respekt for seg selv med seg god mat og drikke ut i en av de mange skogene som er tilrettelagt for den slags. Skogene på vei opp mot La Plaine des Cafres og La Maïdo er yndede plasser.

3 gode hotell på Réunion

For bryllupsreisen

Hva med å feire kjærligheten i en vakker bungalow med havutsikt skjermet fra hotellets andre gjester, spise god mat på kanten av bassenget og la seg skjemme bort i hotellets spaavdeling? La Palm Hotel & Spa er for deg som vil ha noe virkelig spesielt.

Klassisk hotell

Gran Hotel du Lagon ligger på Réunions vestkyst og, som navnet tilsier, rett ved en naturlig lagune. Utenfor den lange hvite stranden bryter bølgene på korallrevet og på hotellet har du badebasseng, restaurant og en elegant atmosfære.

Hotell for budsjett

Hôtel Les Bougainvilliers er et hyggelig, lite kreolhotell for deg som trenger et billigere alternativ. Hotellet ligger i St. Gilles les Baines på vestkysten.

Artikkelen fortsetter under bildet

|

3 gode restauranter på Réunion

Tradisjonelt kreolsk

I den søte landsbyen Entre Deux, som kjennetegnes av de mange fargerike, kreolske husene, ligger restauranten Le Longanis. De serverer tradisjonell kreolsk mat i et tradisjonelt kreolsk hus.
Rue du commerce
Tlf: 02623970056

ABONNER PÅ REISER & FERIE

Kulinarisk fyrverkeri

Restauranten Terranga serverer nydelig mat utenfor byen St. Paul. Vent deg havets delikatesser med spennende smaker av vanilje, chili og cocuma (en type gurkemeie).
323 Chaussée Royale
Tlf: 0262450324

Hjem til kokken

Sabine Dijoux inviterer deg hjem til sin lille restaurant Chez Sabine i den lille landsbyen Cambuston i St. Andrew. Sabine er en av mange asiatisk-ættede på øya, og hun disker opp med indisk-tamilske mattradisjoner ispedd en dæsj kreol.
120 Post Lane
www.chez-sabine.fr

Reklame

NÅ: Sjekk de utrolige tilbudene på Spring Friday

Kommentarer til denne saken