Gå til sidens hovedinnhold

Lyst på noe annerledes?

«Rhythm Paradise» til Nintendo DS er rytmelek av det sære, men undeholdende slaget. Dessverre er det litt i tynneste laget.

(Spill): Nintendo kan kunsten å lage sære, men likevel underholdende spill. Kongen er «WarioWare»-serien, hvor greia er at du blir utfordret i en haug merkelige mikrospill i veldig kjapp rekkefølge. Blant annet skal du dele meloner, hjelpe slalåmkjørere og bryne deg på korte partier fra Nintendo-klassikere.

«Rhythm Paradise» er en litt tregere, mindre innholdsrik og musikkfokusert utgave av «WarioWare». Kort fortalt går spillet ut på at du skal trykke eller flikke på styrepennen i takt med bakgrunnsmusikken. Hvis du treffer sørger du blant annet for at deler blir satt sammen, en frosk danser riktig og at roboter blir vekket til live.

Se trailer med gameplay fra Rhythm Paradise
(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

På tross av at det høres litt snålt ut, er «Rhythm Paradise» veldig gøy og avhengighetsdannende. Musikken er briljant, kontrollen sitter fra første sekund, småspillene kreative og presentasjonen full av humor. I tillegg vet du hele tiden at du kan gjøre det bedre og belønningene er heldigvis for det meste verdt slitet.

Dessverre varer ikke spillet like lenge som for eksempel de tidligere nevnte «WarioWare»-spillene, det tar ikke lang tid før du har fått tilgang på samtlige musikkstykker. I tillegg gir «Rhythm Paradise» inntrykk av at Nintendo ikke har turt å slippe galskapen helt løs, det føles tryggere og derfor litt kjedeligere enn en del av selskapets andre spill.

«Rhythm Paradise» hadde nok egnet seg bedre som et billigspill eller i DSi Shop. Likevel, spillet er underholdende og hvis du er på jakt etter en annerledes opplevelse er det vel verdt en titt.

Les mer om spillet på detaljsiden for «Rhythm Paradise».

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden