Gå til sidens hovedinnhold

Ricky Gervais utsolgt på rekordtid

Ekstrashow satt opp.

(SIDE2): Showet med Ricky Gervais (51) ble utsolgt på rekordtid, kun to minutter tok det før de 1500 billettene var borte. Dermed ble det satt opp ekstrashow fredag 20 april, melder Atomic i en pressemelding.

Også billettene til dette showet forsvant i rasende tempo.

Den britiske standupkomikeren Ricky Gervais ble før helgen annonsert å komme til Folketeateret den 21. april.

- Dette er helt sinnssykt. Vi visste at interessen for Ricky Gervais var stor, men dette er over all forventning. Vi skjønte allerede torsdag da nyheten sprakk at det ville bli rift om billettene og har derfor jobbet sammen med artistens management hele helgen for å få til et ekstra show, sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic.

Dette er Ricky Gervais' første besøk til skandinavia noensinne og de to showene på Folketeateret er også de eneste han gjør. Billettene til ekstrashowet er også forventet å selge i et raskt tempo og derfor anbefaler Atomic publikum om å anskaffe seg billetter snarest mulig dersom de ønsker å se showet.

Gervais har i tillegg til sitt stand up-show og sin medvirkning i blant annet TV-serien The Office, også ledet Golden Globe-sendingen de siste tre årene. Der gjorde han seg bemerket særlig i fjor, da han fikk kritikk for å ha gått over streken med harseleringen av sitt kjente skuespillerpublikum.

Flere nyheter fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken