Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er en stolt homofil mann

Ricky Martin bekrefter det mange har mistenkt.

(SIDE2): I en melding på sin blogg innrømmer Ricky Martin det mange har mistenkt. Han deler åpenhjertige at han at han er homofil, og at han er stolt av å være det.

I innlegget reflekterer artisten over livet som artist, og at han i mange år bare kunne være i kontakt med sine følelser om han sto på scenen.

Å være på scenen fyller min sjel på mange måter, nesten fullstendig. Det er min last. Musikken, lysene og brølet fra publikum er elementene som får meg til å føle at jeg er i stand til hva som helst. Dette adrenalinrushet er utrolig avhengighetsdannende, skiver han.

Les hele innlegget her(ekstern lenke)

For barnas skyld
Han fortsetter videre med å fortelle hvordan hans to sønner, tvillingene Valentino og Matteo på 19 måneder, har gjort at han ikke kan fortsette å leve livet slik han har levd det til nå.

Han mener dette er det riktige tidspunktet for å avsløre det han har båret på så lenge, og skriver:

Å fortsette å leve slik jeg har gjort fram til nå, ville vært å indirekte svekke gløden som mine barn ble født med. Nok er nok. Dette må forandres.

Martin ble far ved hjelp av en surrogatmor og har eneansvaret for de to guttene. Han har uttrykt at han ikke har noen barnepike, og at han selv har hele ansvaret for å ta vare på de to guttene.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Rådet til å holde det hemmelig
Han uttrykker også at folk rundt han har vært skeptiske til at han skal komme ut av skapet, og at alt han har bygd opp vil kollapse om han gjør det.

Dette skal være en av grunnene til at han har valgt å holde sin homofili skjult for verden.