Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk for- skjellen!

Også Rihanna har vært søt og uskyldig. Se hvordan stilen hennes har utviklet seg!

(SIDE2): Rihanna er kjent for sitt rå og sexy image, og elsker og eksperimenter med sitt eget utseende. De plaggene hun kler seg i er ofte av svært sexy karakter, og hun har ingenting imot å vise litt hud.

Til USA som 16-åring
Men Rihanna hadde en helt annen stil da hun kom til USA som 16-åring. Året var 2005 og Rihanna flyttet fra Barbados til USA for å prøve å lykken som artist.

Det var plateprodusent Evan Rogers som oppdaget Barbados-baben under et ferieopphold på den karibiske ferieøya og han var også mannen som introduserte Rihanna for Jay-Zs plateselskap, Def Jam Records. Her skal sangfuglen visstnok ha blitt signert bare timer etter sin første audition - og man kan trygt si at det var et smart valg av Jay Z og co.

Siden den gang har Rihanna blitt verdenskjent artist og omtales som en hitmaskin utenom det vanlige. Foruten å lage musikk som slår an blant publikum holder hun interessen blant fansen med måten hun kler og ter seg på og hun publiserer også ofte bilder av seg selv på sin Facebook-side.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Forskjellige stiler
Ser man på bilder tatt av Rihanna i 2005 er forskjellen til i dag så enorm at det er vanskelig å fatte at det er samme jente man beskuer. Det er for så vidt ikke så uvanlig at man endrer stil opp gjennom årenes løp, og det er naturlig å utvikle seg også stilmessig etter hvert som man blir eldre.

Det er allikevel interessant å se bilder av artist gjennom årenes løp. Man kan begynne å lure på om Rihanna har et identitetsproblem, eller om hun rett og slett bare er tilhenger av uttrykket «forandring fryder».

Under er et utvalg bilder av Rihanna hentet fra perioden 2006 til 2012 - og nå kan du finne ut hvilken stil du likte best.

SE RIHANNAS MANGE STILER HER:

5082

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken