Gå til sidens hovedinnhold

Slik svarte Rihanna

Fikk beskjed om å tone ned det sexy sceneshowet.

(SIDE2): Rihanna har ikke helt enkle dager for tiden. Ikke nok med at plateselskapet har endret teksten på hennes siste singel «S&M» for å gjøre den mer spiselig for radiokanalene, og at motefotograf David LaChapelle har saksøkt henne for å ha stjålet konseptet til nevnte låts musikkvideo.

LES: Saksøker Rihanna

Da hun tirsdag kveld skulle opptre på Brit Awards fikk hun beskjed om å ro litt ned på scenen - noe som skal ha gjort henne rasende.

Sorte blonder
Og muligens ikke så samarbeidsvillig. For Rihanna valgte i hvert fall å stille på scenen ikledt et ganske så avslørende plagg, bestående av en body i sorte blonder og lite annet, for å fremføre en medley av blant annet «The Only Girl in The World».«What's My Name» og «S&M».

Hun kom ut på scenen kledt i en rød kappe med hette, men brukte ikke lang tid på å rive den av seg, og avsløre den sorte bodyen.

(Videoen av opptredenen ser du nederst i artikkelen.)

Videoen til låta er allerede forbudt i 11 land som følge av innholdet, mens britisk Radio 1 har nektet å spille låta med original teksten.

LES OGSÅ:
Nå forbys hun
Større enn Elvis

Pris ble det også til 22-åringen. Hun mottok den som årets beste internasjonale kvinnelige artist. Kvelden store helter ble derimot kanadiske Arcade Fire og hjemmemann Thinie Thempa.

LES OGSÅ: Jøss, Canadas år?

Mer fra Side2? sjekk forsiden her!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken