Gå til sidens hovedinnhold

- Suger å ikke ha kjæreste

Sjekk Rihannas krav til drømmemannen.

(SIDE2): Rihanna (24) har siden det voldelige bruddet med eksen Chris Brown (22) i 2009 vært singel. I det minste har hun ikke hatt kjæreste, selv om det nok ikke har skortet på oppmerksomhet.

- Singellivet er overvurdert. Det suger, forteller hun til i et intervju i forbindelse med Jonathan Ross Show, skriver thesun.co.uk.

Vil dele opplevelsene
- Jeg har hatt fantastiske opplevelser i livet mitt, og man vil ikke leve livet og deretter møte noen. Man ønsker å dele livet med noen. Det er det jeg mangler akkurat nå.

Og hun har ikke hinsides krav til hvordan mannen hun ønsker å date skal være.

- Jeg hadde elsket å date noen som er kule og morsomme.

Vil ha eksen?
Siden Brown banket henne opp etter en Grammy-fest for tre år siden, har han hatt forbud mot å nærme seg den barbadiske sangerinnen. Men det har ikke hindret henne i å gå samme steder som Brown.

Den siste tidene har ryktene om at hun ikke har glemt gamlekjæresten fått ny styrke, etter at hun både har tvitret hentydninger om at hun vil ha han tilbake, samt dukket opp på nattklubber der han har festet.

Nylig gjorde de to en remiks av hennes låt «Birthday Cake».

Carews fremstøt
Ikke for at mannfolka ikke står i kø. I fjor skal hun ha hatt en fling med den britiske modellen og eksbokseren Dudley O'Shaughnessy, som spilte kjæresten hennes i videoen til låta «We Found Love».

Vår egen John Carew er ikke ukjent med å ha vakre damer rundt seg, men han hadde ikke hatt like stort hell med sitt fremstøt mot Rihanna. I helgen tvitret han en hilsen til stjernen, etter å ha festet på samme utested i London.

«(Du) så nydelig ut på Nozomi her om kvelden. Jeg falt nesten over bordet ditt»

Rihanna har ennå ikke svart.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED
Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken