Gå til sidens hovedinnhold

- Her er bilde av forslått Rihanna

Bilder som skal vise Rihanna rett etter voldsangrepet er lekket på nettet.

(SIDE2:) Denne måneden ble musikkverden rystet av at Chris Brown hadde angrepet kjæresten Rihanna. Nå har nettsiden TMZ.com fått tak i et bilde av Rihanna etter angrepet.

Intern granskning
Politiet i Los Angeles skal foreta en intern granskning etter at bildet ble lekket på nett.

- Bildet er tatt i forbindelse med en offentlig etterforskning av vold i hjemmet. The Los Angeles Police Department er opptatt av å verne om ofre for vold i hjemmet, sier politiet i en pressemelding, ifølge People.com.

Politiet vil verken bekrefte eller avkrefte at bildet er av Rihanna, men de sier til Associated Press at de «ikke har offentliggjort bilder av kvinnen som er angrepet av Brown».

TMZ har ikke avslørt hvem som har gitt dem bildet eller når det ble tatt.

Truet kjæresten
Paret skal ha begynt å krangle etter en fest i forbindelse med Grammy-utdelingen. Rihanna skal ha reagert på en tekstmelding Brown fikk fra en annen kvinne.

Brown skal senere ha tatt kvelertak på kjæresten og truet med å drepe henne. Etter angrepet ble popstjernen fraktet til sykehuset med flere skader i ansiktet. Brown ble arrestert og løslatt mot en kausjon på 50.000 dollar.

LES OGSÅ: - Rihanna ble slått og drapstruet

Hevder han angrer
Browns far Clinton Brown har sagt at sønnen angrer på angrepet.

- Han reflekterer over situasjonen. Han er veldig angerfull. Han er veldig bekymret over situasjonen og han vil forsikre seg om at Rihanna er okay, sa faren etter episoden.

LES OGSÅ: - Rihannas kjæreste angrer

Senere fortalte også Chris Brown selv at han er lei seg:

- Ord kan ikke beskrive hvor lei meg og bedrøvet jeg er over det som har hendt. Jeg søker råd fra min pastor, min mor og andre jeg er glad i, og jeg forplikter meg, med Guds hjelp, til å bli en bedre person etter dette, sa han.

LES OGSÅ: - Jeg skal bli en bedre person

Rihanna selv har ikke kommentert angrepet.

Reklame

Her får du tak i bålpanner og ekstrautstyr

Kommentarer til denne saken