Gå til sidens hovedinnhold

- Rihannas kjæreste angrer

Faren til Chris Brown mener alle kan gjøre feil og at alle saker har to sider.

(SIDE2): Mens Chris Browns og Rihannas representanter ennå ikke har uttalt seg i voldssaken, hvor uoffisielle politirapporter hevder at Brown banket kjæresten Rihanna, forteller hans far, Clinton Brown, til People at 19-åringen er lei seg.

- Han reflekterer over situasjonen. Han er veldig angerfull. Han er veldig bekymret over situasjonen og han vil forsikre seg om at Rihanna er okay, sa den 44 år gamle fengselsbetjenten da bladet traff ham utenfor hans Virginia-hjem.

- Dette er uheldig, denne feiltakelsen, denne situasjonen. Forhåpentligvis kommer han seg over det. Alle har vi mangler. Vi kan alle gjøre feil.

Clinton Brown, som reiste til Los Angeles med sønnen for å dra på Grammy-utdelingen, legger til at det er alltid «to sider av samme sak», skriver 730.no.

- Hvis du er på hans side, er du på hans side. Bare fordi noen gjør feil, hvis du virkelig er en tilhenger, så gjør man ham ikke øyeblikkelig til en demon.

Etter at Chris Brown meldte seg til politiet i Los Angeles, skal han ha sjekket inn på Hard Rock Cafe Hotel i Las Vegas, for så å reise til moren, Joyce Hawkins, som bor like ved faren.

Les også:- Bildene av Rihanna er grusomme

I et intervju med bladet Giant i 2007, fortalte Chris Brown at stefaren pleide å slå moren så hun blødde, og at han var så redd at han pleide å tisse på seg.

Da han var 11 år gammel lovet han moren at han kom til å ende i fengsel for drap på stefaren innen han fylte 15. Han konkluderte med at han fortsatt hatet mannen.

Samme året sa Rihanna til bladet at hun også vokste opp i et turbulent hjem, med en narkoman far som ofte låste seg inne på badet for å dope seg.

Les mer her:- Rihanna er en sjalu jente

I USA har flere radiostasjoner allerede fjernet Chris Browns musikk fra sine spillelister, og norske NRJ har gjort det samme.

- Hele saken er veldig beklagelig, og jeg må innrømme at det akkurat nå føles litt rart å spille ham, sa stasjonens programsjef Anders Opsahl til 730.no tidligere denne uken.

NRJ har latt lytterne bestemme om Browns musikk skal spilles, og majoriteten stemte nei.

- Chris Browns angivelige mishandling av Rihanna har skapt sterke reaksjoner hos våre lyttere. Man er som kjent uskyldig til det motsatte er bevist, men det blir vanskelig for oss å spille Brown når lytterne har gitt sin støtte til Rihanna på denne måten, sier Opsahl i en pressemelding.

Reklame

Her får du tak i bålpanner og ekstrautstyr

Kommentarer til denne saken