Gå til sidens hovedinnhold

Beskylder hverandre for utroskap?

Se hva ekskjærestene Chris Brown og Rihanna skrev til hverandre på Twitter.

(SIDE2:) De verdensberømte sangstjernene bruker sosiale medier for å kjefte på hverandre.

Hint om utroskap?
Chris Brown (24) og Rihanna (25) fortsetter sitt turbulente av-og-på-forhold med å krangle på Twitter. Denne uka har de begge blant annet lagt ut flere Twittermeldinger som mest sannsynlig er ment som mistenkelige hint om den andre, ifølge Daily Mail.

Det skal være Rihanna som startet «krangelen» etter at hun torsdag tidligere denne uken la ut følgende bilde på Instagram:

Artikkelen fortsetter under bildet.

Fester med eksene sine
Med dette bildet hevder Rihanna at hun droppet alle sine venner da hun var sammen med Chris Brown, eller at han var utro mot henne, skriver den britiske avisen.

Chris Brown var ikke sen med å svare på Rihannas Instagram-påfunn. 24-åringen la ut denne Twitter-meldingen dagen etter: «Hun er ikke min hvis hun også tilhører alle andre».

Denne setningen ble raskt plukket opp av kjendismediene og nå går spekulasjonene om den vakre sangfuglen har hoppet til sengs med noen andre mens hun fortsatt var sammen med rapperen. Blant annet har ryktene oppstått etter at hun tidligere denne uka ha blitt observert ute på byen i New York sammen med en annen ekskjæreste, JR Smith.

RnB-artisten skal også ha fått mye oppmerksomhet etter en annen Twitter-status denne uka:

«Noen ganger er det å elske noen for krevenede. Å elske noen med en distanse vil hjelpe alle til å vokse. Lev livet!»

Men om han sikter til sin kjærlighet til Rihanna eller noen andre er ikke godt å si. Daily Mail mener den populære artisten nemlig ikke er helt uskyldig selv heller, ettersom han forrige uke var ute og festet med sin eks, Karruche Tran.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken