Gå til sidens hovedinnhold

Større enn Elvis

I hvert fall snart, dersom Rihanna fortsetter som nå.

(SIDE2): Rihanna har vært å spotte på stjernehimmelen i mange år allerede, men er fremdeles en svært ung dame. Det til tross - hun har produsert hit på hit, og har nå tangert rekorden til Elvis om å toppe britiske lister fem år på rad.

Fem på fem
Rihanna entret denne uka toppen av hitlistene med Drake-samarbeidet «What's my Name» - og ble dermed den første kvinnelige artisten som klarer kunststykket å toppe fem år på rad.

I 2010 gjorde hun det med «Only Girl (In The World)», i 2009 gjorde hun det med «Run This Town», året før var det «Take A Bow» og i 2007 gjorde hun det med «Umbrella».

Ikke bare har hun hiter - hun topper også albumlista på øyriket, med «Loud».

Turné
Nevnte Only Girl befinner seg også på topp ti-lista, nå på en niendeplass, mens hennes samarbeid med David Guetta - «Who's That Chick» - ligger på en tiende.

Det er ikke det siste man får fra den kanten - hennes nyeste album Loud betyr også turné, og skjønnheten blir å se på scenen i Oslo Spektrum 30. oktober i høst.

LES: Kommer til Norge

Nicki
Nylig la hun dessuten ut et bilde av seg selv og rapkometen Nicki Minaj, i forbindelse med innspillingen av videoen til «Fly».

- Jeg og Nikki i vårt nye hjem, LOL. Travelt på settet til «Fly»!! Det er så vanskelig å holde fingrene unna!!!, skriver Rih Rih, og hinter (igjen) til Nickis kropp (som hun stadig er borte og tar i - bare sjekk her) - og samtidig klarer å staver navnet til venninna feil.

- LOL. Dersom vi skal bo sammen og henge sammen, så må du lære deg å stave navnet mitt riktig!

Det beklager Rihanna på sin egen måte:

- Bitch, hører du ikke at jeg stadig spør hva mitt eget navn er? LOL. Min feil, skal gjøre det godt igjen. *blunk*

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED
Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken