Gå til sidens hovedinnhold

Voldelig med Megan Fox

Stiller opp i video for Eminem og Rihanna.

(SIDE2): Ofte ser låter bedre ut på papiret enn de lyder; Store stjerner som teamer opp blir ikke nødvendigvis full klaff. Eminem feat. Rihanna «Love the Way You Lie» både ser og høres dog ut som en øyeblikkelig - gedigen - hit, noe singelen også ble. Kanskje ikke så rart med det refrenget. Dessuten passer innholdet.

Rapperen har blitt skilt to ganger fra samme kvinne, grunnet mye drøy balluba, og hans ulykkelige og ikke minst voldelige kjærlighetstekst, er noe som minner Ri om sitt forferdelige forhold med Chris Brown, skriver 730.no.

When it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Låten er allerede nummer 2 på VG-lista og Slim Shadys fjerde førsteplass på Billboard Hot 100 (barbaderbabens syvende!), men likevel ønsket han heldigvis å en gi den et ekstra push via en video, og ringte derfor kjendisregissør Joseph Kahn.

- Joseph og jeg har jobbet ganske nært sammen for å passe på at vi får dette korrekt. Det er utfordrende å få denne vanskelige temaet til å fungere visuelt, sier Em i en pressemelding.

Se også: Rihanna Hollywood-debuterer på havet med svensk hunk

Får å slippe å være paret som sliter, har de fått med britiske Dominic Monaghan («Lost», «The Lords of the Rings») og Megan Fox (du vet hvem hun er), og Eminem beskriver resultatet som «super-powerful».

Videoen er akkurat slik den bør være, med samliv fra helvete, flammer og Ri som rocker sitt røde hår og en akkurat passe utringet topp, skriver 730.no.

SE VIDEOPREMIEREN HER!

- Dette er noe vi begge har opplevd fra forskjellige sider av bordet, sa Rihanna til Access Hollywood da de spurte henne om samarbeidets røde tråd og hvorfor hun ble med.

- Jeg visste at hvis han sendte meg en låt, så måtte det være noe ved den. Det kunne ikke bare være «Oh, duh! Hun var i det forholdet så vi må få med henne. Teksten var så dyp, så vakker og intens. Det var noe jeg forsto, noe jeg kunne relatere til på en genuin måte.

- Han mer eller mindre oppsummerte den onde sirkelen som følger vold i hjemmet, og det er noe folk ikke vet mye om.

Megan Fox donerte hele honoraret hun fikk for å være med i videoen til organisasjonen Sojourn House, som hjelper kvinner og barn som er utsatt for vold i hjemmet.

22 år gamle Alex Da Kid fra London har laget låten mens den er skrevet av Jay-Z' singer-songwriter Makeba Riddick, som blant annet har vært med å skrive Rihannas «Rude Boy», T.I.s «Life Your Life», Beyonces «Upgrade U» og Kelis' «Acapella».

Se også: Victoria's Secret-video: Hun erstatter Megan Fox i «Transformers 3»

Kommentarer til denne saken