HTML EMBED

(SIDE2): Rihanna og Kate Moss la ikke mye bånd på seg selv da de stilte opp til en fotoshoot for V Magazine.

I førte svært så sexy bekledning byttet jentene på å strippe av seg plaggene foran kamera, og resultatet er en serie med svært så kinky bilder.

S&M-inspirert
Det er den kjente motefotografen Mario Testino som har foreviget bildene av de to stjernene.

På ett av den ser det ut som Rihanna sitter helt naken på en stol, med Kate på fanget. Begge jentene titter forførende inn i kamera, mens de har armene rundt hverandre. Under fotoshooten byttet også de to kvinnene plass, og Moss strippet av seg klærne, mens Rihanna klatret opp i fanget på modellen. Det er det sistnevnte som pryder coveret på februarutgaven av V Magazine.

På andre bilder ligger Rihanna å vrir seg på en sjeselong iført en blonde cat-suit, mens Moss står ved siden av iført undertøy, blazer og med en pisk i hånden. Man kan også se at de to jentene tafser litt på hverandre, så her har det altså ikke blitt lagt mye imellom.

Det er tydelige at fotoserien er inspirert av S&M, en stil Rihanna har flørtet med i flere av sine musikkvideoer.

- Jeg døde på innsiden
Ifølge Daily Mail var det Kate Moss som skal ha kommet på ideen om å gjøre en fotoshoot med Rihanna.

Den vakre modellen skal ha overhørt en samtale mellom Testino og Rihanna om når de skulle gjøre sin neste fotoshoot, og Moss skjøt inn at hun gjerne bille å la seg avbilde med den sexy sangerinnen.

-Tuller du med meg?.... Jeg døde på innsiden. Alle mine fantasier ble virkelige: Mario, V, Kate Moss, skal Rihanna ha uttalt etter å ha hørt Moss’ sitt forslag.

Byr på seg selv
Rihanna er kjent for å by på seg selv, og dette er noe fansen får nyte godt av.

Nesten daglig poster Rihanna bilder av seg selv på både Instagram og Facebook. Mange av fotografiene er av svært lettkledt karakter, og fansen ser ut til å sette pris på at superstjernen lar dem få et lite innblikk i hennes jetsett liv.

Les også:Se Rihannas ti mest private bilder

Toppløs
Selv om Moss ikke er kjent for pøse ut like mange avslørende bilder av seg selv på sosiale tjenester, har hun ved flere tifleller stilt opp i sexy fotshoot.

For et par år siden kastet hun klærne i Pirelli Kalenderen 2012. Fotoshooten ble gjennomført på øya Corsica med den italienske fotografen Mario Sorrenti bak kamera.