(SIDE2): Denne uken har de store motehusene vist sine vår- og sommerkolleksjoner for 2010, i selveste motehovedstaden Paris.

Kjendisene har strømmet til den franske hovedstaden, og ikledt sine hippeste antrekk har de fulgt med sine favorittdesignere fra første rad.

Se hva kjendisene hadde på seg, og stjel deres trendy stil.

Bli inspirert av bildekarusellen nederst i saken!

Sort, sort, sort
Kate Moss (39) er et av verdens største stilikoner, og hun var også en av de best kledte under moteuken i Paris. Hun ankom Miu Miu visningen i en åletrang skinnkjole med turtle-neck og sort skinnbelte med små nagler. Hun bar også en sort skinnveske, sort neglelakk og svarte stiletter fra Christian Louboutin.

Rihanna (21) har også en forkjærlighet for svarte antrekk, og det av den vågale typen. Den karibiske sangeren hadde uten tvil et av de mest oppsiktsvekkende antrekkene da hun ankom Jean Paul Gaultier visningen i en svært utfordrende topp.

Andre kjendiser som ser ut til å ha lagt sin elsk til sort er blant andre Renee Zellweger (40), Dita Von Teese (37) og Katy Perry (24).

Solbriller
Solbriller i 80-tallsstil er fortsatt «hot» skal vi tro kjendisene. Rihanna Bar svarte solbriller ved flere anledninger i Paris, og Renée Zellweger ankom Miu Miu visningen i både sorte solbriller og sort antrekk.

Jakker
En annen trend verdt å merke seg er dressjakker med skulderputer. Flere av kjendisene bar figursydde jakker til trange jeans, og dette er både en enkel og elegant stil.

Trangt og utringet
En annen gjenganger blant kjendisene var trenge, utringende kjoler som ender rett under kneet. Nelly Furtado (31) og Dita Von Teese er gode eksempler på to som bærer denne stilen med glans.

Disse to jentene har totalt ulike stil, men begge bærer denne sexy moten med stil.

Favorittsko?
Moteredaktøren i amerikanske Vogue, Anna Wintour (59), har stor innflytelse på motebildet og mange av designerne skaper sine kolleksjoner med henne i tankene. Vil du være trendy er det bare å følge Wintour sin stil og det er grunn til å tro at sandfargede sandaler er en sikker vinner om du vil være trendy.

Ved flere anledninger kunne man se henne i sandfargede sandaler med hæl, og man kan undre om dette er Wintour sine favorittsko for tiden.

Om du er en av de som liker dyriks mote, er det også verdt å merke seg at Wintour ankom Balenciaga visningen i en slangeinspirert kåpe.

2457