(730.no) - Videoen er skikkelig kul, jeg er veldig fornøyd med den selv om jeg egentlig ikke har fått feedback fra henne ettersom hun er på turné, sier Melina Matsoukas, regissøren av Rihannas nye «Rockstar 101», som nå har premiere.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Jeg håper hun elsker den like mye som meg!

Ikke med i videoen
Den rutinerte gresk-cubansk-jamaicansk-amerikanske 29-åringen har også laget barbaderens «Hard» og freidige «Rude Boy», samt syv musikkvideoer med Beyonce.

På singelen, som er den fjerde fra Rihannas suksessalbum «Rated R», gjester det tidligere Guns N' Roses-medlemmet, men gitarguden ble ikke med i snutten, noe som ble løst ved at RiRi selv kler seg ut som rockeren, skriver 730.no.

Videopremiere: Se Rihanna forsøke seg som Slash

I noen scener har hun kun på seg kjetting og kroppsmaling.

Awesome
Rihanna avslutter sin «gitarsolo» ved å knuse gitaren, backet av Nuno Bettencourt fra bandet Extreme, med Travis Barker fra Blink-182 slår som gjestetrommis.

- Hun er «awesome», sier tatoveringsentusiasten Barker i en «behind the scenes»-video.

- Det er en stund siden jeg har sett noen lære noe så kjapt og ha et så godt øre for trommer eller rytme.

Brann
Da den populære 22-åringen nylig spilte i Paris i forbindelse med hennes «Last Girl On Earth»-turné, begynte det å brenne i scenekanten, noe hun kommentere mens hun fremførte «Rockstar 101».

Se amatørvideo av Rihanna i Paris!

Ovenfor kan du også se en gutt drøfte Rihannas krav til gutta om å være «big enough» og alltid kunne «getty» den «up», i en parodi på «Rude Boy»-videoen.