Popstjernen Rihanna deler mye fra livet sitt via Facebook, Twitter og ikke minst Instagram. Og hun er ikke kjent for å være spesielt blyg av seg.

En bildeserie på Facebook avslørte at hun nylig var i Brasil, men ikke hva hun gjorde der. Det har imidlertid enkelte andre fotografer gjort.

Rihanna var i landet i forbindelse med en fotoseanse for motemagasinet Vogue. Og det ser ut til å bli en serie lettkledte bilder. Med kun tapebiter over brystvortene, poserer sangerinnen på øya Angra dos Reis.

Bildene har følgelig spredt seg på nett som ild i tørt gress, og er plukket opp av både Daily Mail, Bild.de, Hollywood Life, Times of India og australske International Business Times.

Smart tatotovering

I forskjellige positurer får vi også sett nærmere på artistens mange tatoveringer. Det er vingene under puppene som synes best, men det er tatoveringen hun har på høyre side av brystet ut mot skulderen hun liker best. Her står det:

«Never a failure, always a lesson».

Det vil si, det står egentlig skrevet:

I ren Da Vinci-kode har hun fått teksten stavet speilvendt, slik at hun selv kan lese det når hun ser seg i speilet.

Friske uttalelser

Hvorfor Rihanna knipser bilder for Vogue, er ikke avduket helt ennå, men det er lov for fansen å håpe på et portrettintervju hvor stjernen vil avsløre noen saftige detaljer fra sitt privatliv, slik hun har gjort til både FHM og Rolling Stone Magazine.

HTML EMBED

Her fortalte popens «Queen of pain» at låta «S&M» er basert på hennes egne sexpreferanser.

- Jeg liker å ta kontroll, men jeg elsker å være underdanig. Å underkaste seg på soverommet er virkelig moro. Man er en liten dame med noen som er macho og med full kontroll over deg, sa hun til musikkmagasinet.

Rihanna forklarer at hun foretrekker å holde i tøylene til livet sitt, men slipper løs på soverommet.

- Jeg liker å bli riset. Det er moro å bli bundet fast. Jeg liker at det er spontant. Noen ganger kan pisker og lenker bli å planlegge for mye, du må stoppe opp og hente pisken fra skuffen. Jeg foretrekker at han bruker hendene, forklarer Rihanna.

Se flere bilder fra Brasil-turen:

Rihanna har også publisert flere bilder fra Brasil på sin Instagram-side:

HTML EMBED

HTML EMBED

HTML EMBED

HTML EMBED

HTML EMBED
HTML EMBED