Gå til sidens hovedinnhold

Rike kvinner har best sex

Rike kvinner er mer utro og har oftere sex på fly.

En ny undersøkelse viser at rikdom kan gi deg bedre sexliv. Sexen er mer eksotisk og eventyrlig, mener de rike.

NA24 - din næringslivsavis

70 prosent av dagens multimillionærer mener at rikdom gir dem bedre sex, ifølge undersøkelsen som er omtalt i The Wall Street Journal.

Det mest overraskende funnet i undersøkelsen er hva pengene betyr for rike kvinners sexliv. Mer enn 80 prosent av både kvinnene og menn i undersøkelsen var gift, og kvinnenes rikdom var uavhengig av mennenes. Blant deltakerne i undersøkelsen sa nesten tre av fire kvinner at de hadde affærer, mens bare 50 prosent av mennene har forhold på si.

Dobbelt så mange rike utro
At halvparten av mennene har forhold på si stemmer relativt godt overens med den jevne amerikaner, men for kvinner er det dobbelt så mange av de rike kvinnene som har elskere enn av vanlige kvinner.

Hele 63 prosent av de rike mennene hevdet at rikdom ga dem bedre sex. Bedre sex definerte de som oftere sex med flere partnere. Men for kvinnene var det så mange som 88 prosent som mente at penger ga dem bedre sex. Kvinnene definerte også bedre sex annerledes enn mennene, som sex av høyere kvalitet.

Ni av ti på fly
Kvinnene i undersøkelsen var nesten dobbelt så troende til å ha mer eventyrlig og eksotisk sexliv enn før de ble rike. Det er også større sannsynlighet for at de er mer i «mile high» klubben - det vil si at de har hatt sex på et fly. Hele 72 prosent av kvinnene sa de var medlemmer i den eksklusive klubben, mens bare 33 prosent av mennene hevdet at de var medlemmer her.

Men flere rike kvinner og menn er medlemmer i mile high klubben enn andre folk. Årsaken er den enkle grunnen at flere har tilgang på private fly.

Mer kontroll og selvtillit
Sexterapeuten Ian Kerner i New York sier studien kaster nytt lys over forholdet mellom penger og sex. Han mener en av forklaringene til at mer penger gir bedre sex, er at man med pengene kan kjøpe seg ut av mange av problemene og stresset som vanlige par opplever i hverdagen, som kan legge en demper på sexlivet.

Når det gjelder kvinnene hevder Kerner at penger gir dem mer kontroll og makt. Dagens rike kvinner er mektige forretningskvinner som har selvsikkerhet til å ha forhold utenfor ekteskapet, som oftest med kolleger.

- Spesielt for kvinner er sex knyttet til selvsikkerhet. Siden mer penger ofte fører til mer selvsikkerhet, kan penger forbedre kvinners sexliv, sier Kerner.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag