Gå til sidens hovedinnhold

Riktig godt nytt medieår

NA24 Propaganda ønsker alle sine lesere en fabelaktig høytid.

NA24 Propaganda tar en tilbakelent julepause fra den daglige mediedekningen, men vi vil uansett være til stede gjennom hele julen. Blant annet vil dere få lese om mediefolks tanker om året som gikk – og spådommer om året som kommer.

NA24 Propaganda har i tillegg satt sammen et panel på fem mediepersoner som drøfter, og krangler, om flere ting som har skjedd dette året, sett fra et reklameperspektiv, eller fra pr-bransjen. Da handler det om Håvard Melnæs’, eierskapet i Kanal 24 og det digital bakkenettet.

I arbeidsdagene i romjulen vil NA24 Propaganda selvfølgelig fortelle om det som skjer i jula, i tillegg begynner vi planene for 2008.

- I løpet av neste kvartal skal vi blant annet gjøre om på design og disposjon på Propaganda-seksjonens forside. Den vil blant få flere saker og færre seksjoner, det blir spennende og se hvordan leserne vil ta i mot dette, sier sjefredaktør i NA24 Inge Berge.

En annen nyhet er at Propaganda skal distribueres på enda en medieplattform, tekst-tv.

- I løpet av årets første måneder vil vi få en egen tekst-tv-side tilknytte NA24s sider på TV 2 tekst-tv, hvor medienyheter fra Propaganda vil være tilgjengelig, sier Berge.

Per i dag har NA24s økonominyheter rundt 200.000 lesere på tekst-tv.

Det blir mye å glede seg til i 2008 for de som ønsker å følge medienyheter på landets største medienettsted.