Gå til sidens hovedinnhold

Slik ser den skumle jenta fra «The Ring» ut nå

For tretten år siden fikk hun alle til å grøsse da telefonen ringte.

(SIDE2): Vi i Side2 liker å mimre og tidligere har vi blant annet skrevet om hvordan de kjente barndomsstjernene ser ut i dag, 17 ting du neppe visste om Askepott og slik ser Friends-skuespillerne ut i dag.

Hvisket i telefonen

Denne gangen handler det om skrekkfilmen «The Ring» som kom ut i 2002, nærmere bestemt jenta som spilte den skumle barnefiguren med langt hår som kom opp fra en brønn og ut gjennom TV-skjermen din.

Det var Naomi Watts og Martin Henderson som spilte hovedrollene, men likevel vil vi tippe at det kanskje ikke er disse skuespillerne de fleste husker aller best fra filmen.

«Samara Morgan»

«The Ring» handler om en videokasset som inneholder en grusom grøsserfilm på to minutter og når man har sett ferdig klippet, så ringer telefonen og en barnestemme hvisker «seven days».

Jenta som hvisker i telefonen er et lite barn som ble kastet i en brønn av moren sin fordi hun hadde drept noen.

I filmen har jenta navnet «Samara Morgan» og rollefiguren ble spilt av Daveigh Chase. 13 år senere har skuespillerinnen blitt voksen og 24-åringen er nok best kjent for å spille Rhonda Volmer i HBO-serien «Big Love».

Ifølge IMDB skal TV-stjernen også være en veldig talenfullt sanger og på fritiden liker Daveigh Chase å surfe, ri på hest, danse og lese.

Med andre ord, ikke fullt så skummel lenger nå kanskje...

HTML EMBED
HTML EMBED
Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!
Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken