Gå til sidens hovedinnhold

Ringo Starr fikk ikke spille

Ringo Starr fikk erfare at sekundene teller i TV-show bransjen.

(SIDE2) Trommeslageren i The Beatles nektet å forkorte sangen fra hans nye album ned til under tre minutter, og det resulterte i at han ikke fikk spille den på TV-showet «Live with Regis and Kelly», skriver Yahoo.

Ringo Starr promoterer i disse dager albumet «Liverpool 8», og planla å fremføre en av sangene sammen med musiker Dave Stewart.

Les anmeldelsen av «Liverpool 8» her!

«Respektløs behandling»
Grunnet en misforståelse mellom Starrs forlegger Elizabeth Freund og TV-showets musikkansvarlig, ble ikke Starr klar over at sangen måtte være på tre minutter eller mindre, fortalte Freund til The Associated Press.

Starrs medmusikant Dave Stewart har gått hardt ut mot showet, og kalt det «en respektløs behandling av oss som artister».

Prøvde å kutte
Da Starr tirsdag morgen ble fortalt at sangen måtte kuttes, prøvde han å kutte den 4.15-minutters sangen ned til 3.30.

Det var likevel ikke kort nok, og ifølge Freund sa produsenten bak showet at den måtte være mindre enn tre minutter.

- Vi tilbød oss å kutte ned på intervjuet før fremføringen, men det gikk de ikke med på, og Starr var ikke villig til å kutte ned noe mer. Uten en form for kompromiss, kunne vi ikke bli, forteller Freund.

Forhandlinger
En talskvinne for TV showet sier at TV showets produsenter prøvde å forhandle med Starr, og at sangen var fem minutter lang, ikke 4.15, som Freund sa.

Beatles-legenden måtte også korte ned sangen på «David Letterman show», men den var likevel over tre minutter. Han fikk derimot lov til å spille hele sangen på talkshowet «Rachel Ray».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis