Den britiske avisen Daily Star presenterer 7. juli hele listen med kvinner Manchester United-spilleren Rio Ferdinand (32) skal ha vært utro med mellom 2002 og 2009.

Kvinnene ble navngitt under rettssaken som pågår i England, hvor Ferdinand har saksøkt tabloidavisen The Sunday Mirror, for å ha trykt en artikkel om hans angivelige forhold til designeren Carly Storey.

Ferdinand skal ifølge rettspapirene altså ha hatt forhold til flere damer. Inkludert kona Rebecca Ellison (29) summerer Daily Star opp elleve smellvakre kvinner - et fotballag - stopperen skal ha hatt sex med.

Her er hele listen:

Spilleren kobles til «Idol»-stjernen Sarah Whatmore og den brasilianske modellen Tatiane Rosalino i 2002.

Han skal også ha hatt en trekant på Ayia Napa sammen med sexterapeuten Cathrine Shepherd og hennes venninne Savannah Benson. Daily Star skriver at en «orgie i fylla» dessuten ble filmet...

Det kan virke som om Ferdinand har en forkjærlighet for israelske skjønnheter. Avisen rapporterer fra retten at stopperen skal ha hatt en affære med modellene Lilach Yafe og Tslil Sela, begge fra Israel.

Videre kobles Ferdinand med stripperen Coralie Robinson, nevnte Carly Storey og ikke minst de britiske modellene Lauren Alcorn og Holly McGuire.

HTML EMBED
I videoen nedenfor kan du se hele «fotballaget» av kvinner i Rio Ferdinands liv det siste snaue tiåret:

HTML EMBED

- En stor påkjenning

Ferdinand har valgt å gå til sak mot Sunday Mirror, fordi han og hans advokater mener at det hele var et kynisk brudd på privatlivets fred og misbruk av falsk informasjon.

Storey hevder hun møtte Ferdinand som 17-åring og at de to hadde fortsatt å holde sammen, selv etter at 32-åringen møtte sin nåværende kone i 2000 og giftet seg i 2009.

Hun hevder videre at Ferdinand plutselig brøt kontakten med henne da han ble kaptein for England, i ren frykt for å lide sammen skjebne som tidligere kaptein John Terry.

Chelsea-spilleren ble fratatt kapteinsbindet av landslagstrener Fabio Capello, etter en utroskapsskandale som også involverte landslagskollega Wayne Bridges ekskjæreste.

Carly Storey fikk utbetalt rundt 160.000 kroner for å fortelle sin historie i artikkelen i Sunday Mirror i april 2010.

- Dette har vært en påkjenning og var veldig flaut for meg. Det har ikke vært lett å forklare dette overfor lagkamerater, familien og venner, sier Ferdinand ifølge Daily Mail.

- Artikkelen ble skrevet på en måte som fikk det til å se ut som dette skjedde så sent som i går. Men sannheten er at jeg ikke hadde møtt denne jenta på seks år, sier han.