Gå til sidens hovedinnhold

Bryllup til 50 millioner

Det koster å være kar for fotballstjernen Rio Ferdinand.

(SIDE2): Når Manchester United-stjernen Rio Ferdinand gifter seg med sin utkårede Rebecca Ellison neste helg, spares det ikke på kruttet.

Den søkkrike midstopperen har nemlig valgt å fordele festlighetene over fem dager på en eksklusiv ferieresort i Karibien. Og den spandable engelskmannen betaler like greit både reise og opphold for alle gjestene - til en verdi av svimlende 5 millioner pund (omkring 50 millioner norske kroner).

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kollegene kommer
Ferdinand, som vokste opp i beskjedne kår i øst-London, har invitert mange av sine fotballvenner. Blant de som tar turen finner man United-kollegaen Gary Neville og engelske landslagsspillere som Frank Lampard og Ashley Cole.

- Rebecca liker ikke rampelyset, så den store dagen finansieres ikke av en eksklusiv avtale med et magasin. Rio har betalt for absolutt alt selv, sier en kilde nær paret til News Of The World.

Rooney uteblir?
Avisen spekulerer videre i om Wayne Rooney og hans gravide kone Coleen ikke kommer til å delta i bryllupsfeiringen, siden Coleen fortsatt er fornærmet over at Rio og Rebecca ikke deltok i hennes eget bryllup i Italia i fjor.

Også manager Sir Alex Ferguson og eks-proffen Vinnie Jones er invitert, men det vites ikke om disse tot tøffingene vil kaste glans over feiringen.

Til sammenligning er Ferdinands bryllup hele 10 ganger dyrere enn Posh og Becks' mye omtalte bryllup i 1999, hvor regningen kom på usle 500.000 pund...

Kommentarer til denne saken