Gå til sidens hovedinnhold

Rita Ora ser egentlig ikke slik ut

Artisten har faktisk en ganske annerledes look.

(SIDE2): Rita Ora (25) er kanskje like kjent for sitt lange platinablonde hår som sine poplåter, men 25-åringens hår er ikke hennes eget.

Ugjenkjennelig?

Sangfuglen får nemlig hjelp av parykker og hair extensions, og egentlig har Rita Ora en kort pixie-sveis, ifølge The Mirror.

«Hun er ugjenkjennelig», skriver avisen og sikter til nye bilder av popstjernen med sitt korte hår.

Rita Ora har den siste tiden vært aktuell som dommer i X Factor der man har sett hvordan frisyren har endret seg fra program til program.

25-åringen har selv den siste tiden selv delt flere Instagrambilder av seg selv med sin korte frisyre, blant annet fra en shoot med magasinet «Elle Canada».

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Hårtrender

Blondt hår har helt klart vært en stor trend det siste året og Kardashian-jentene er bare noen av kjendisene som har kastet seg på trenden.

Tidligere i år var det Kim Kardashian som farget håret lyst, mens både Kendall og Kylie Jenner har brukt blonde hair extensions.

Side2 gir deg tipsene til hvordan du tar vare på det lyse håret her. Og sliter du med det beryktede gulskjæret kan disse rådene være til hjelp.

At superstjernene får hjelp til å endre på hårsveisen er intet nytt, og tidligere i år var det Ariana Grande som avslørte at hun egentlig er en krølltopp.

LES OGSÅ: Slik får du sesongens fineste krøller - uten krølltang

Kommentarer til denne saken