Gå til sidens hovedinnhold

Her koster én natt 390.000 kroner

Virgin-sjefen, Richard Branson, ser fram til åpningen i september.

(SIDE2): Deler av Richard Bransons ferieparadis på Necker Island ble ødelagt i en brann i 2011. Det hevdes at et lynnedslag, under den tropiske stormen Irene, skal ha satt i gang brannen som blant annet raserte øyas Great House.

Den luksuriøse bygningen har huset mange kjendiser, og store mengder champagne har nok blitt konsumert på den nærmere 300 mål store eiendommen.

Både prinsesse Diana, prins Harry og hertuginnen av Cambridge har vært blant de celebre gjestene, det har også Harrison Ford, Robert De Niro og Oprah Winfrey for å nevne noen.

Kjøpte øya for 1, 7 millioner kroner
Det var i 1979 Branson kjøpte øya, Da var den formuende briten bare 28 år gammel, og han måtte ut med drøye 1, 7 millioner kroner for paradisøya.

De siste to årene har det imidlertid ikke vært mulig å overnatte på øyas Great House.

Restaureringen av bygningen har nemlig tatt tid, men nå, to år etter brannen, annonserer Branson at det snart vil bli mulig å leie Necker Island igjen.

Prisen er imidlertid svært høy for ifølge Daily Mail må du ut med 275.800 pund (eller drøye 2,6 millioner kroner) for å bo her. Dette tilsvarer en pris på omkring 40.000 pund natten (eller 390.000 kroner) - en høy pris å betale for en uke i paradis.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Panoramautsikt
Nå skal det nevnes at 30 personer kan oppholde seg på øya samtidig, og i tillegg til nyrestaurerte Great House får man tilgang til blant annet seks andre hus (Bali Houses), som ligger spredt rundt omkring på øya.

Den nyrestaurerte bygningen har åtte gjesterom, hver med en privat balkong, dobbeltseng og bad.

En luksussuite troner på toppen av bygningen, og her kan beboerne nyte en fantastisk panoramautsikt over det karibiske hav, Atlanterhavet og de nærliggende øyene. Her finnes også et boblebad, et bad og et lite kjøkkenområde med et velfylt kjøleskap.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Det var forferdelig for meg
Til tross for den høye prisen er det grunn til å tro at mange ønsker å besøke paradisøya. Stedet fikk nemlig mye publisitet etter brannen.

Kate Winslet, som nå er gift med Bransons nevø Ned Roknroll, skal ha vært i huset da det begynte å brenne. Hun skal visstnok ha hjulpet til med å bære Bransons 90 år gamle mor, Eve, i sikkerhet og beretninger om hendelsen ble i sin tid viet mye spalteplass.

- Det var forferdelig for meg fordi min datter, nevøer, nieser og venner alle var inne i huset, så jeg bare løp naken mot huset og gjorde et forsøk på å sørge for at jeg kunne få folk ut, skal Branson ha uttalt om hendelsen, ifølge Daily Mail.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg er veldig opphisset
Den nyrestaurerte bygningen, som skal være utført i et Balinesiske design, skal visstnok gjenåpne i september i år.

Resten av øya har vært åpen for gjester i lengre tid, men av nye ekstravaganser finnes blant annet en utendørs terrasse med hengekøyer, sofaer og spisebord.

- Åpningen av The Grand House i september signaliserer en ny morgen for Necker som jeg er veldig begeistret over, skal Branson ha uttalt.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken