(SIDE2): Realitystjernen Rob Kardashian (25) har i en rekke Twitter-meldinger rast mot ekskjæresten Rita Ora på det sosiale nettstedet. Her er noen av meldingene han har skrevet:

Bitter?
«Hun var utro mot meg med nesten 20 menn når vi var sammen. Jeg mener, 20?!»

«Hvordan kan en kvinne som er så travelt opptatt med karrieren sin ha tid til å være sammen med så mange menn mens hun er i et forhold?»

«Jeg er faktisk kvalm.»

«Hun var utro mot meg med 20 andre menn når vi var sammen. Jeg lurer på hvor mange hun kommer til å ligge med nå som vi ikke er sammen lenger.»

Kardashian navngir ikke Ora i noen av meldingene, men de to har vært et samen i et par måneder, skriver Daily Mail.

Twitter-meldingen ble stående i rundt 30 minutter, før han så slettet dem. Men flere medier hadde selvfølgelig plukket dem opp, og hashtagen «RitaWhora» trendet på det sosiale nettverket.

Tirsdag morgen var han igjen ute med noen bitre meldinger, hvor han blant annet skrev at han hadde gjort popstjernen gravid.

Rob er broren til Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, og Khloe kastet seg inn i debatten.

- Rob, vær snill, skrev Kourtney. Og dette på tross av at hun tidligere bidro til svertingen av Ora, ifølge Us Magazine.

- De som er utro vil aldri kunne blomstre. Jeg kommer hjem i dag. Forsøk å smile lillebror, skrev hun.

Bare venner
Rita Ora så langt holdt seg unna. Men i et nytt intervju med Glamour Magazine forteller hun at grunnen til bruddet var at de ikke hadde nok tid til hverandre.

- Jeg var som et spøkelse. Jeg ble frustrert over meg selv, og lurte på hvorfor jeg var så sint. Så jeg bestemte meg for at det var best å holde det på et vennskapelig nivå - spesielt nå, siden det er så mye som skjer, sier hun i intervjuet.