(SIDE2): Rob Kardashian har stort sett ligget lavt når det gjelder reality og rampelys de siste årene, angivelig grunnet angst og medfølgende vektproblemer. Men de siste månedene har hun som er kjæresten hans sørget forat deler av reality-lyset også har truffet lillebror Kardashian.

Blac Chyna er nemlig ikke sjenert når det gjelder å skaffe seg oppmerksomhet, og hun vet også hvordan hun skal irritere resten av Karadshian/Jenner-klanen. Blant annet var Chyna forlovet med Tyga i sin tid, oghar sønnen King med han – rapperen er nå sammen med lillesøster Kylie Jenner.

Uansett – Chyna og Rob har nå forlovet seg, noe de beviser med å legge ut et bilde på hennes Instagram av en diger bling-ring – og t hun vil ta hans etternavn når de gifter seg.

- Hun er snart Angela Kardashian. Hun er ekstatisk, sier en representant for modellen til People.

- Hun er mer enn ekstatisk, hun er eksaltert, og superglad.

Men like glade skal visstnok ikke familien hans være, som skal ha blitt svært overrasket over nyheten.

- Ingen i familien hopper av glede. De har bestemt seg for å la være å kommentere forlovelsen på sosiale medier. Nyheten er ikke et sjokk, men heller ikke helt ventet, hevder en kilde.

Enkelte av Kardashian-fansen mener Chyna manipulerer Rob, for selv å være i rampelyset, og at det hele er et PR-stunt for oppmerksomhet.