(SIDE2): Unnskyld til alle dere som alltid har vært trofaste til den italienske stjernedesigneren. Men de siste årene har ikke Roberto Cavalli imponert stort, og mange har gått lei Cavallis dyriske kolleksjoner.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

STORT BILDESPESIAL LENGER NED

Cavalli møter Chloe
Nå ser det derimot ut til at Roberto Cavalli er tilbake på riktig spor igjen. Han imponerer stort med sin nye kolleksjon for høsten og vinteren 2010/2011. Men tro ikke at Cavalli legger lange kjoler og dyreprint på hylla av den grunn. De vakre lange kjolene og inspirasjonen fra dyreverden er nemlig Cavallis varemerke, og et «må ha» i alle hans kolleksjoner.

Men denne gangen har dyreprinten og kjolene noe nytt ved seg, og nettopp det gjør Cavallis kolleksjon så fantastisk. Se bare på den hvite kjolen øverst på siden. Er den ikke herlig? Den er litt Roberto Cavalli møter Chloe. De beskjedne paljettene er fortsatt med i motebildet, og brokademønster er kommet for å bli. Men legg merke til; også dette antrekket har Cavalli gitt en liten smak av dyreverden, med det grå skjerfet i halsen.

Les også: Grov strikk hos Prada

Komfortabel trend
Både hvitt, grått og ikke minst beige holder seg varmt i motebildet også over sommeren, og er med i mange av verdens ledende stjernedesigneres kolleksjoner for neste år.

Cavalli har dessuten lagt seg på en svært så komfortabel trend med side kjoler, store deilige haremsbukser, tights, lange kåper og sist men ikke minst, store pelsjakker. Perfekt mote til våre kalde vintre her nord.

SE HELE KOLLEKSJONEN HER:

2946