Gå til sidens hovedinnhold

Boikotter finalefesten

Holdt egen Robinson-fest.

(SIDE2): Robinsondeltaker Nadia Marielle Mouachim (30) har terget på seg enda flere av deltakerene av Robinsonekspedisjonen 2008.

Holder egen fest
Nå kan Side2 avsløre at hun fredag morgen sendte ut en fellesmail der hun ba flere av deltakerne om å boikotte finalefesten søndag kveld på utestedet Cosmo i Oslo. Hun ber heller deltakerne komme hjem til henne for å se den siste episoden, der Tommen, Britt Carin og George skal kjempe om seieren.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Her er et utdrag fra invitasjonen:

«Hei alle sammen!!

Hvis du ikke liker Cosmo og ønsker et annet sted å se Robinson finalen så har du et alternativ.... Håper dere har det bra!!. Nå nærmer det seg slutten/finalen på Robinson. Som dere sikkert har fått mail på er finalen på Cosmo den 14. desember. Men jeg har da tenkt å gå andre veier.

Med litt hjelp fra dere kan vi få til egen fest akkurat denne kvelden (søndag 14.des kl 19:00). Grunnen til at jeg vil lage en egen fest er fordi jeg ikke har lyst å støtte vinneren. Denne personen og co har gått alt for langt synes jeg. Med tanke på alt som har skjedd i media i ettertid. All den hetsen som var rettet mot meg. Helt ufortjent!! Derfor håper jeg dere vil støtte meg og komme denne kvelden.»

LES INVITASJONEN PÅ TOMMENS BLOGG

Litt trist
Robinsonfavoritt Tom Andre Tveitan (39), populært kalt Tommen, synes det hele er litt trist.

- Etter at vi kom hjem har ikke Nadia lagt skjul på at hun har lite til overs for mange av deltakerne. Så det at hun ikke ønsker å komme på finalefesten er ikke så rart, sier han til Side2.

LES OM NADIA I ROBINSON:

Bitching på beachen

- Nadia er en falsk løgner

- Du dolket meg i ryggen

- Hyggelig om vi begravde stridsøksen
Nettopp på grunn av alle konfliktene som har vært mellom deltakerne og Nadia prøvde Tommen tidligere denne uken å strekke ut en hånd til Nadia.

- Det er jo litt artig fordi jeg chattet med henne på msn her om dagen og spurte om hun kom på finalefesten. Jeg syntes nemlig det kunne vært hyggelig om vi begravde stridsøksen. Denne krangelen er jo bare tull og stiller alle i et dårlig lys. Da sa hun at hun kanskje skulle komme, så denne mailen kom som en overraskelse, innrømmer han.

Tommen tror årsaken er at Nadia har reagert svært annerledes enn de andre deltakerne på det som skjedde i Malaysia i vår.

- Det virker som hun har tatt alt personlig og ikke skjønt spillet. Nå fremstår hun som veldig bitter og dolket i ryggen av alle. Da vi var på øya hadde jeg en grei dialog med henne. Men da vi kom hjem og hun begynte å hetse de andre på bloggen sin sa jeg ifra. Det tålte hun ikke og da var jeg også plutselig en av hennes mange uvenner, forteller Tommen.

SJEKK NADIAS BLOGG

- Kreativt påfunn
En av deltakerne, Britt Carin Jonassen (24), ler av det hele.

- Jeg tror min invitasjon til hennes fest må ha forsvunnet i all juleposten. Dette er et kreativt påfunn og det står respekt av at hun byr på seg selv. Jeg skulle gjerne vært der så det er trist at jeg ikke kan. Nå får jeg ikke gitt henne julegaven med mascara heller, sier hun ironisk og henviser til Nadias anklager om at Britt Carin stjal hennes personlige eiendeler etter at Nadia var stemt ut.

Ifølge Britt Carin har Nadia invitert fire av deltakerne til sin alternative finalefest.

- Jeg tror en hjemme alene-fest hos Nadia med julebrus og drepende blikk-konkurranser er en sikker vinner, spår Britt Carin.

Nadia Marielle Mouachim besvarte ikke Side2s henvendelser søndag.

Finalen i «Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndag klokken 20.00.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden