Gå til sidens hovedinnhold

- Robinson-folket hadde sex i skjul

Christer Falck overrasket over hemmelig flørting.

(SIDE2): - At flere av deltakerne klarte å holde kyss, klapp og klem pluss «noko attåt» skjult, både på øya og for pressen i ettertid, overrasker meg, sier robinsonekspedisjonens programleder, Christer Falck til Her og Nå.

Falck vil imidlertid ikke røpe navn på hvilke av deltakerne som har kost seg litt ekstra under TV-innspillingen.

Side2 har tidligere skrevet om Kathrine Pehrsson og Kristoffer Karthum som skal ha hatt en hemmelig flørt under seriens opptak.

Bakgrunn: Hemmelig Robinson-flørt

Kjedelig vinner?
Det var Lina Iversen (25) som stakk av med seieren i årets Robinson. Hun tror selv at hun vant på grunn av en blanding av sterk psyke, samt en evne til å holde seg unna konflikter.

- Lina er årets mest usynlige dame. Hun er flott, smart og stilig, og har gjort alt etter boka. Ikke frontet konfrontasjoner, ikke snakket spesielt mye stygt om noen, og ligget lavt, bedrevet skjult lederskap, hatt full kontroll hele tiden. Egentlig kjedelige elementer i Robinson-sammenheng, men hun har hatt en voksende popularitetskurve, både for meg, crewet og de andre deltakerne, sier Falck til Her og Nå.

Lina var altså ikke en typisk «slem» realitydeltaker. Hun vant også fordi hun klarte å skjule at hun var en del irritert på de andre deltakerne, og lot være å klage.

En ting Falck virkelig misliker blant Robinson-deltakere er nemlig klaging. Deltaker Peder Vilnes klaget over en vond lunge og fikk legehjelp. Han ble også undersøkt på sykehus uten at helsepersonell fant ut at det var noe alvorlig i veien med ham. Vilnes fortsatte å gi uttrykk for at han hadde smerter. Det likte Falck dårlig. I en av episodene avlyste han derfor øyrådet.

- Det er fordi jeg er så forbanna lei av folk som melder seg på Robinson og bare syter og klager. 6000 mennesker, Peder, meldte seg på Robinson i år. 20 mennesker ble plukket ut, og du er den største tabben av alle sammen, raste han.

LES MER: Kastet ut av Christer

Ny runde
Falck har selv stukket av med seieren i realityserien. Han var deltaker og vinner av seriens første sesong i 1999, og har siden 2000 vært programleder for Robinson.

Det er klart at det blir en ny Robinson-runde til neste år. TV3 søker allerede etter deltakere til en ny sesong.

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer