Gå til sidens hovedinnhold

Nakenbråk i Robinson

Nudisttilstander i den svenske realityserien skaper harme.

(SIDE2): - Jeg har ikke store problemer med nakenhet, men det finnes en grense. Johan kunne stå og snakke til meg med penis i ansiktshøyde. Det var vanskelig, jeg visste ikke hvor jeg skulle se, sier realitydeltager Veronica Lundman til svenske Aftonbladet.

Irritasjonsmoment
Det er primært to mannlige deltagere som har kastet klærne på stranden i serien som for tiden vises på svensk TV4. Det var det ikke alle på øya som satte like stor pris på.

TV4 valgte også å sensurere bort de nakne delene da gårsdagens episode ble vist.

En av deltagerne som kastet klærne sier til avisen at det aldri var meningen å støte noen.

- Etter et visst antall uker sammen forsvinner sjenansen. Jeg kunne sitte på stranden naken og tørke etter et bad. Men det var aldri meningen å sjenere noen ved det, sier Johan Häggblom som ikke husker at han snakket med Veronica mens han var naken.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Fikk eksem
På øya skal det ha vært flere av de mannlige deltagerne som slet med eksem, som gjør at huden sprekker på innsiden av lårene og på pungen. Klærne var med på å skrape mot sårene, og det skal ha vært smertefullt.

Derfor var det et par stykker som ville unngå for mye klær. Men det er stor uenighet i den svenske realityleiren om eksem var årsaken til nakenheten.

I forrige uke viste en av de kvinnelige deltagerne seg toppløs – uten at det ble sensurert bort.

Programansvarlig i TV4 sier til avisen at de satte streken ved penis – som ble sensurert.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet